10 gaveideer til rytteren

Dette indhold er sponsoreret.

Det kan virke uoverskueligt at købe gave til rytteren, hvis du ikke selv ved noget om heste. For hvad mon rytteren med sikkerhed ejer i forvejen? Og hvad kan de godt bruge ekstra af? Få her de 10 bedste gaveideer, der ikke kræver, at du har forstand på ridning eller ved noget om heste.

Ridehandsker

Ridehandsker er især praktiske for rytteren om vinteren, hvor vejret er koldere. Men der findes også tynde og ventilerende handsker til foråret. Uanset årstid kan det være en fordel at ride med handsker for at beskytte hænderne og holde dem lune.

Ridetøj

Hvis du er ude i en større gave, vil rytteren altid blive glad for nyt ridetøj. Ridebukser og ridetights skal sidde stramt og skal som regel købes i samme størrelse som normalt tøj. Det samme gælder for bluser og jakker, som dog ikke behøver at sidde til på samme måde som ridebukser.

Ridestøvler

De fleste ryttere har som minimum både et par hverdagsridestøvler og et par finere ridestøvler til stævner. De fine ridestøvler skal ofte matche rytterens tøj og hestens udstyr, men hverdagsridestøvlerne skal som regel skal være komfortable og nemme at hoppe i.

Specielle strigler og børster

De fleste ryttere har i forvejen flere standardbørster, som de anvender hver eller hver anden dag for at pleje hestene. Du kan i stedet kigge efter massagebørster og specialbørster, som optimerer hestens velbefindende.

Plejetilbehør til heste

Der findes masser af lækkert plejetilbehør til heste – både til at rengøre, styrke og heale skavanker. Du kan for eksempel kigge efter plejende hesteshampooer, detangle-sprays, praktisk anti-insektspray, kølende aloe vera-gel og biotinkure, som er kendt for at styrke hestens pleje. Mulighederne er mange, og udvalget af plejetilbehør er stort.

Snacks, hestebolsjer og slikkesten

Hverken rytteren eller hesten bliver nogensinde trætte af godter til hesten. De bliver aktivt brugt til at træne hesten og til at hygge om den i hverdagen.

Bamser og legetøj til heste på stald

Rytteren vil uden tvivl værdsætte en gave med bamser og legetøj til heste, som aktiverer den, når den er i stalden.

Sjovt hestetilbehør

Du kan også gå på jagt efter enhjørningehorn, hesteelastikker, hatte til heste og andet tilbehør, som rytteren kan bruge til at pynte sin hest med.

Bøger om heste

Der findes et hav af bøger om heste, som rytteren helt sikkert vil få glæde af. Du finder både bøger med inspiration, guides, fortællinger og meget andet.

Reflekser til heste

Når rideturen foregår om aftenen eller morgenen, er det en god idé at have dækkener, refleksbånd og bandager med reflekser, så andre kan spotte hesten og rytteren.