3 gaveidéer til ham eller hende, der er flyttet hjemmefra

Kender du en, der lige er flyttet hjemmefra eller snart skal flytte første gang? I den anledning, så står du nok og skal finde på en god indflyttergave til ham/hende. Flytte-hjemmefra gaver skal gerne være brugbare, sjove og praktiske. Har du brug for inspiration til, hvad du kan give personen i gave? Nedenfor er der samlet 3 gode gaveidéer, der uden tvivl vil glæde vedkommende.

Overrask vedkommende med boliginteriør

Når en person flytter hjemmefra for første gang, så er lejligheden sjældent fuldendt. Det vil sige, at der som regel er styr på seng og sofa, og så kommer resten løbende. Find ud af hvad personen mangler til sit nye hjem og giv boliginteriør i gave. Det vil uden tvivl være en gave, der bringer stor glæde og som kan holde langt ud i fremtiden.

Sammensæt en unik flytte-hjemmefra gavekurv

Hvis du vil give en indflyttergave, der i den grad er brugbar, så kan du med fordel lave din helt egen gavekurv til indflytteren med alle de ting, som man ikke tænker over at købe selv.

Her er et par idéer til kurven, som du frit kan lade dig inspirere af:

  • Opvaskemiddel

  • Viskestykker

  • Dåsemad

  • Ris og pasta

  • Køkkenrulle, bagepapir og lignende ting til husholdningen

Lad fantasien få frit spil og fuldend kurven med et par af vedkommendes yndlingsslik eller lignende.

Samler personen på et bestemt stel?

Der er noget helt specielt ved at have gæster forbi og kunne dække bordet med et fint stel. Rigtig mange vælger derfor at samle på service såsom tallerkener og krus fra bestemte mærker, herunder Royal Copenhagen. Det kan nemlig være en dyr affære for en indflytter at skaffe sig et spisestel fra disse eksklusive mærker, hvorfor det er oplagt at give i gave, hvis vedkommende samler på et bestemt stel.