5 festlige mandelgaveideer til hele familien

Nu er den klassiske mandelgave jo gerne noget spiseligt som for eksempel en marcipangris, men vi kan ærligt talt godt forstå, hvis du oven på en ordentlig julemiddag hellere vil spille om noget andet. Efter desserten må der jo gerne komme lidt gang i selskabet.

Derfor har vi fundet 5 bud på nogle festlige mandelgaver, som hele familien kunne få glæde af.

Et tryllesæt er den rene magi

Noget der let kunne gå hen at blive et hit blandt både børn og barnlige sjæle, er et tryllesæt. Det giver nemlig muligheden for at bruge timer på at blive bedre til de mange forskellige tricks, og så vil det uden tvivl imponere alle og enhver, der ser det.

Derudover er det altså noget, som de fleste børn ville elske, men mon ikke det også kunne komme til at lokke en del forældre til. Drømmen om at kunne trylle som Harry Potter går nok sent helt over.

Fyrværkeri og nytårsløjer

Nu er julen jo i sig selv en stor fest, men årets måske allerstørste fest kommer blot en uge senere. Det er naturligvis nytår. Derfor er fyrværkeri også en oplagt mandelgave. Måske det også kunne sætte gang i festlighederne på juleaften.

Du behøver slet ikke at finde det største og dyreste batteri, for hundepropper og knaldperler er også sjove at lege med.

Et brætspil, der samler familien

Hvis du vil være sikkert på at finde en mandelgave, som hele familien faktisk kan få glæde af, så var det måske også en idé at købe et brætspil.

I børnefamilier vil en klassiker som for eksempel Vildkatten kunne blive en succes.

I familier med lidt ældre børn kunne man også finde et spil Uno eller lignende, som også kræver, at man er bare en smule snu.

Vil du gerne have gang i de små grå, så er der nok intet, der slår et godt gammeldags spil skak.

Et gavekort, så man selv kan bestemme

Problemet med at finde den perfekte mandelgave kan også være, at du jo ikke ved, hvem der ender med at vinde den. Derfor kan det også blive en udfordring at finde noget, som ville falde i god jord hos alle.

Det problem kommer du dog let om ved at købe et gavekort.

Du kan jo på forhånd finde ud af, hvad gavekortet skal være til, men så kan der alligevel være en smule medbestemmelse i det.

En idé kunne for eksempel være et gavekort til biografen, for så kan vinderen selv finde ud af, hvilken film de vil se.

Velgørenhed er gaven, der giver

Hvis du synes, der allerede ligger nok gaver under træet til jer, så kunne du også vælge at give den rigtige mandelgaven til nogen, der har mere brug for det.

Det er nemlig også en mulighed at investere penge i et velgørende formål, så I alle, uanset hvor meget julemad I har fået, kan sidde med en god smag i munden, når aftenen er omme.

Der findes masser af gode formål, som I kan støtte.