Barselsgaver

At få en baby og dermed blive forælder er for de fleste noget af det største i ens liv. Alting ændres, og en lille ny er blevet en del af familien – familien er udvidet. Går du derfor med tanker om at give en barselsgave? En barselsgave skal være brugbar for forældrene og baby, så du kan læse mere her, hvad du kan give.

Spørg forældrene

Selvom, at du skal give en barselsgave før eller efter, at der er kommet et nyt liv til verden, kan du spørge forældrene, om de mangler noget. Det er altid godt at høre, da du muligvis har forestillet dig at give dem en gave, som de i forvejen har købt en masse af.

Når det kommer til barselsgave, er det vidt forskelligt, hvilket budget folk har. Du skal derfor selv reflektere over din relation til familien, og derfra tage stilling til budget. De bedste gaver er altid de gaver, som er givet af god mening og med hjertet.

Ideer

  • baby heldragter: heldragter fås i forskellige farver, og du kan garanteret finde en fin heldragt, som vil falde i god jord. Hvis du er i tvivl, hvilken heldragt, som du skal vælge, kan du eventuelt spørge personalet indtil heldragter baby i børnetøjsbutikken.

  • Nusseklud: mange babyer elsker at røre ved ting. Derfor vil en nusseklud være en god ide, da den kan fungere som en mindre bamse.

  • Hagesmæk: små baby har en tendens til at spilde og få mad over det hele, og du kan derfor give en hagesmæk. Hvis du ønsker at gøre det ekstra personlig, kan du eventuelt få sat navn på hagesmækken.

  • Smykker: smykker holder evigt, og er et godt minde. En barselsgave er derfor en oplagt anledning til at give et smykke. Du kan bl.a. give en halskæde eller et armbånd.