Billige og nemme gaver

Nogle gange skal den have hele armen, når der skal gives gaver. Andre gange skal der måske gives til rigtig mange mennesker. Derfor kan det være fint med nogle små og hyggelige ting. Her kan man godt tænke i, at det kan være noget brugbart. Er det en firmagave, er det selvfølgelig oplagt at markere navnet, så man også brander sig lidt.

Det kunne eksempelvis være med keyhangers fra Creatrix. De er nemme at bestille, og de kan designes ret simpelt. Man kan eksempelvis få keyhangers, hvor firmaets navn er på. Det kunne også være logo og et budskab, man får trykt på. Keyhangers er samtidig praktiske, fordi folk rent faktisk bruger dem til noget.

Skal man eksempelvis afholde et event eller have en stand et sted, er det oplagt. Keyhangers kan deles ud til folk, og herved genkender mange måske virksomheden. Det er derfor også en ret smart måde at brande sin forretning på.

Kuglepenne

Vi bliver lidt i det samme univers, hvor kuglepenne også befinder sig. Det er naturligvis heller ikke et ret dyr ting at få masseproduceret. Her kan man, som med keyhangers, brande sig på det. Man kan måske sørge for at bestille nogle gode kuglepenne. Det er ofte dem, folk gemmer, fordi de ligger godt i hånden. Det er effektivt i forhold til at blive genkendt af folk i hverdagen.

Kuglepenne er også oplagte, når man har en stand et sted. Man fortæller måske om sin virksomhed eller oganisation og giver folk en kuglepen. Det virker lidt banalt, men det er altså noget, folk beholder efterfølgende.

Pynt eller nips

Skal man give lidt finere gaver, kan det eksempelvis være pynt eller nips, hvor firmaet navn er på. Generelt er det helt okay, at man altid tænker strategisk, når man giver gaver. Selvfølgelig må tanken bag gerne være god. Men det er altså også fint, hvis man lige markerer sig i gaven.

Det kunne eksempelvis være, at man i et vindmøllefirma giver en lille model med navn på. Det er jo en rigtig fin ting, som alligevel lige markerer, hvem man er. Hvis man har en webshop, kan det måske bare være, at navnet står et sted. Det er ikke altid så vigtigt, hvad gaven er. Er der tale om pynt eller nips, stiller det dog nogle krav til, at det ser rimelig pænt ud. Det vil også få folk til rent faktisk at stille det frem i deres hjem.