De 5 bedste julegaver til drenge hos Little Happy

bedste julegaver til drenge

Åh ja, drenge kan simpelthen være så svære at købe gaver til. Det kan selvfølgelig være svært at finde på julegaveønsker, men helt ærligt – det kan det jo ikke være hvert år! Drenge i den yngre alder har for det meste ikke så meget andet i tankerne end fodbold, biler og playstation – men det kan man jo ikke få i gave hvert år.

Men som sagt, at få gaveønsker ud af de små drenge kan godt hurtigt blive et problem – men her har du løsningen! Little Happy har et bredt udvalg af ideelle julegaver til enhver dreng, og så kan du finde dem der passer til dit barn. Med linket her, https://littlehappy.dk/julegaver2020, kan du finde de populære gaver fra 2020 hvor dit barn kan vælge dem, som han elsker sig mest.

“Sokker og underbukser”

Den kender vi vidst alle til – og det er hvert år; “Hvad ønsker du dig i år?” – selvfølgelig det samme som sidste år. På Little Happy’s hjemmeside kan du få drengene til at kigge selv, da den er nem at finde rundt på, og så udvælge de ting de allermest kunne tænke sig. På den måde får du ønskerne, og så kan du hurtigt bestille gaverne hjem!

  • Arbejdsbænk til børn

Denne arbejdsbænk er fra Vilac, og den giver dit barn mulighed for at lege præcis som håndværkerne og bygge og reparere ting med forskelligt værktøj. Med denne værktøjsbænk kan der bygges præcis som de voksne gør, og dermed startes en sjov rolleleg.

  • Fjernstyret traktor

Fra John Deere. Denne seje traktor vil helt sikkert blive blive et hit i drengehulen. Drengen kan suse afsted i hele huset med denne fjernstyrede traktor, og se hvor hurtig en fart traktoren kan komme op på.

  • Felix baby kanin

Denne søde bamse fra OYOY vil være den bedste putte makker om natten, og den trofaste følgesvend om dagen. Denne kanin vil skabe tryghed for dit barn, og dermed vil den være den fineste nye ven til barnet. 

  • Trådløs speaker m. mikrofon

Den trådløse speaker giver dit barn mulighed for at høre musik i lange baner, samt kan der synges karaoke samtidigt. Den er fra Celly og findes i forskellige farver, så alt efter hvad barnet kunne tænke sig, kan farverne altså passe ind.

  • Bilrat m. lys og lyd

Drenge elsker for det meste biler, fart og fare. Med dette bilrat fra Bright Starts kan dit barn ræse derudaf mens barnet sikker roligt i sengen. Med lys og lyd får barnet en fest og nu kan der styres rattet på samme måde som mor og far gør.

Flere julegaver for pengene

Hos Little Happy finder du ikke kun gode julegaver til drengene, du finder også en masse gode tilbud – og især i juletiden. Her kan du altså ikke slippe for at finde gode tilbud, og dermed vil dit barn også kunne får så mange julegaver som muligt, og vil helt sikkert elske juleaften.

Hos dem kæmpes der altid for de laveste priser, så alle kan være med i kampen om at finde de bedste julegaver til deres børn. For børnene er julegaverne vigtige, og at se deres ansigter lyse op når gaven åbnes – ja, hvad er bedre end det?

Ved at være medlem kan du også spare en masse penge, når det gælder juletiden. Du kan også købe en pakkekalender – hvor gaverne allerede er pakket ind. Så kan dit barn få en lille ting hver dag op til juleaften.

Udover de gode tilbud sparer du altså også en masse tid. Hvis du skal ud og finde gaverne i forskellige butikker kan der hurtigt opstå pressede situationer – men ikke med netkøb! Her får du gaverne leveret til din adresse eller pakkeshop nær dig, og så er gaven klar på utrolig kort tid.