Det kan du give i gave til teenagepigen

Er du helt tom for idéer til, hvad du skal give din søster eller veninde i gave? Hvad end anledningen er fødselsdag, konfirmation eller noget helt tredje, så kan denne guide hjælpe dig godt på vej. Her får du nemlig et par gode gaveidéer, der passer perfekt til enhver teenagepige.

Hudpleje og skønhedsprodukter

Det er som regel i teenagealderen, at piger for alvor får sans for hudpleje og skønhedsprodukter. Så hvorfor ikke hjælpe hende godt i gang med det ved at give nogle luksuriøse renseprodukter i gave?

Du kan også samle en gavekurv med et lille udvalg af hudplejeprodukter, hun bare ikke kan undvære i sine teenageår. Har hun allerede en række favoritbrands, når det kommer til hudpleje, kan du med fordel give noget derfra.

Du går aldrig galt i byen med et gavekort

Hvis ønskelisten ikke gør dig spor klogere på, hvad du skal give teenagepigen i gave, så går du altså bare aldrig galt i byen med et gavekort. Det kan være et gavekort til en skønhedsbutik såsom Matas, tøjbutikker eller lignende.

Skal du finde på en gave til en eventyrlysten teenagepige, kan du give et oplevelsesgavekort. Det er helt sikkert en gave, der ikke ryger i glemmebogen lige med det samme.

Tag udgangspunkt i vedkommendes hobbyer

Det er altid en god idé at tage udgangspunkt i vedkommendes hobbyer, når du skal vælge en gave. Det kan være, at hun er meget kreativ, elsker fodbold eller sætter pris på et godt måltid lavet fra bunden. Hvad end det måtte være, kan det give dig et praj om, hvilken slags gave du skal give.

Smykker er et stort hit

Langt de fleste piger går med smykker nu til dags. Derfor er smykker en oplagt gaveidé, hvis du ikke kan finde på noget andet. Det forudsætter naturligvis, at du kender en anelse til vedkommendes stil. Det kan være, hun eksempelvis foretrækker guld- eller sølvsmykker, eller at hun udelukkende går med halskæder og ikke fingerringe. Skulle du alligevel ende med at give et smykke, der ikke falder i hendes smag, så tilbyder langt de fleste smykkeforretninger at tage smykket retur inden for et vist antal dage.

Er du på bar bund, og ønsker du ikke at give et forkert smykke? Så kan du få lavet et gavekort til smykkeforretningen, således at vedkommende selv kan vælge lige netop det smykke, hun godt kan lide.