Det skal du give den studerende i gave

Kender du en studerende, der har fødselsdag eller af anden årsag skal have en gave? Det kan være svært at finde på den rette gave, uanset hvem der skal have den. Men her kan få nogle idéer til, hvad du kan finde på, hvis vedkommende du skal give en gave til, er studerende.

Giv ham/hende en hyggelig oplevelse

Som studerende er det ikke sikkert, at der altid lige er det største rådighedsbeløb på kontoen hver måned. Derfor kan det være helt vildt rart at modtage en eller anden form for oplevelse. Det behøver slet ikke at være noget vildt, for selv en tur ud og spise på café kan være svært at få råd til på SU. Når du skal finde på den rette oplevelse, handler det bare om at finde på noget, som du ved, ham/hende ville synes godt om. Trænger han/hun til en tur i biografen? En tur ud og spise noget god mad? Eller måske en tur til spændende vinsmagning?

Når du giver en oplevelse, er det samtidig en personlig gave, fordi du finder på en oplevelse, der vil falde lige i hans/hendes smag.

Giv nogle ”flytte hjemmefra”-ting

Som studerende er du også ofte i en alder, hvor det begynder at være relevant at flytte hjemmefra, eller hvor du næsten lige er flyttet. Det er ikke billigt at flytte hjemmefra, for der er mange ting, der skal anskaffes, når et helt hjem skal stables på benene. Derfor kan du også finde på en gave, som kan hjælpe lidt på dette. Du kan finde på noget, der kan bruges i hans/hendes kommende eller nye hjem. Du kan f.eks. finde et stort udvalg af knive og tilbehør hos Knivblokken.dk. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvad han/hun mangler og godt kunne tænke sig, men det har du sikkert en god idé om.