Det skal du give din fodboldglade ven i gave

Det er ofte en udfordring at finde på en god gave til din ven, fordi det helst både skal være en kreativ og personlig gave. Men hvis du tager udgangspunkt i din vens interesser, så har du større chancer for at ramme rigtigt og vælge en god gave.

Hvis din ven er rigtig glad for fodbold, så får du her nogle forskellige idéer til nogle gaver, der passer til det.

Billetter til en fodboldkamp

Hvis din ven er glad for fodbold, så giver det sig selv, at et par fodboldbilletter er en rigtig god gave. Hvis du ved, hvilken hold din ven holder med, er det helt sikkert en fordel, for så kan du gå efter nogle billetter til en kamp, hvor netop det hold spiller. Det gør det kun til en ekstra speciel gave. Det viser samtidig, at du kender din ven rigtig godt.

Hvis din ven holder med et udenlandsk hold, så er der nogle gange billetter til salg, som også inkluderer en hel rejse. Så hvis du har lyst til at give en ekstra stor gave, så er sådan en fodboldrejse et rigtig godt bud. Her finder du f.eks. Liverpool billetter.

Smart fodbold-merchandise

Fodbold-merchandise kommer i alverdens forskellige former og varianter. Så længe du ved, hvilket hold din ven holder med, så kan du finde en masse forskelligt fodbold-merchandise med det holds logo og farver.

Det er en sjov og anderledes gave, fordi det ofte er nogle lidt sjove ting, der bliver lavet til fodbold-merchandise. Det er naturligvis fodboldtrøjer, hue osv., men det er også ting såsom krus, brødristere m.m.

En fodboldplakat

Der findes rigtig mange forskellige plakater, så ligegyldigt hvilken hobby eller interesse din ven har, så findes der en plakat, der matcher det. Det er en hyggelig gave, som kan pynte i din vens hjem. Det er igen den slags gave, som viser, at du kender din ven rigtig godt. Det er også en god ”ekstragave”, hvis du mangler et supplement til en anden gave. Der findes fodboldplakater med sjove citater på eller nogle smarte motiver.

En hjemmelavet fodboldaften

Hvis du gerne vil finde på en gave, der er lidt anderledes og som samtidig ikke koster ret meget, så kan du arrangere en fodboldaften derhjemme. Det er en god gave, hvis du har et stramt budget. Hvis du planlægger en fodboldaften, så kan du f.eks. lave noget god mad, handle nogle lækre snacks og noget godt at drikke. Din ven vil helt sikkert elske sådan en aften med god mad og noget lækkert på skærmen.

En bog om fodbold

Hvis din ven godt kan lide at læse, så kan du også købe en bog om fodbold. Der findes både bøger, der handler generelt om fodbold, men der findes også flere selvbiografier fra fodboldspillere. Det kan jo være, at der er en spiller fra din vens favorithold, der har skrevet en bog. Det vil i så fald være en helt oplagt gave.