Er du i tvivl om, hvad du skal give ham, der har alt i gave? Få inspiration her

Du kender det sikkert. Du er blevet inviteret til fødselsdag, og du er i tvivl om, hvad du skal give i gave. Måske er det første gang, du står i situationen, eller måske oplever du det hvert år. Lige meget hvad er man idéløs, hvilket kan være frustrerende – især hvis man ønsker at give noget, som falder i god jord hos modtageren. Har du brug for inspiration til, hvad du kan give ham, der har alt i gave, så skal du læse med her.

Det er altid en fordel at shoppe efter modtagerens interesser

Det lyder simpelt, men i mange tilfælde er det den rette vej at gå. Når man skal give en gave til en, der har alt i forvejen, kan man hurtigt komme ud på et sidespor. Er du i tvivl om, hvad du skal købe, kan du med fordel tage modtagerens interesser med i overvejelserne. Kan han godt lide at lave mad, cykler han i sin fritid, eller har han en speciel hobby?

Giv en gave der overrasker

Får modtageren altid de samme gaver, kan det også hurtigt blive kedeligt og forudsigeligt – både for dig som afsender men også for modtageren. Ønsker du at prøve noget nyt i år, kan du med fordel give en gave, der overrasker. Det kunne eksempelvis være et gavekort til en bogbutik, eller måske trænger modtageren til en tur til frisør. Det er alt sammen noget, man kan bruge.

Brug gaven som en hentydning

Er der noget, du gerne vil fortælle modtageren, men har du svært ved at finde ud af, hvordan du kan gøre det bedst, så kan du bruge gaven som en hentydning. Ryger han, kan du give ham en e-cigaret startpakke i gave. På den måde kan du fortælle ham, at du ønsker, at han revurderer sin usunde vane, så I kan have hinanden i flere år.

Spørg venner eller familie til råds

Er dit hoved stadig tom for idéer, kan det være en god idé at spørge venner og familie til råds, som kender fødselsaren. Måske har de nogle gode idéer, eller måske har du muligheden for at være med i deres gave. På den måde kan I slå jer sammen, og modtageren kan derved få en større gave. Det kan i mange tilfælde være en win win.

Man går aldrig galt i byen med kontanter

Er du helt idéløs, er der altid den sidste mulighed – nemlig kontanter. Har du ingen idé om, hvad du skal købe, eller har du ikke tid til at skulle ned og hente en gave, så går man aldrig galt i byen med kontanter. På den måde har modtageren mulighed for at bruge pengene, som man vil.

Et gavekort kan man også altid bruge

Synes du, at det er for upersonligt at give kontanter i gave, kan man også altid bruge et gavekort. På den måde viser man, at man har tænkt mere over gaven end blot nogle få tanker.