Er du på udkig efter en personlig gave?

Det kan ofte være svært at finde den helt rette gave til den, du har kær. Med det store hav af muligheder, som du finder i dag, kan det nemlig hurtigt blive en stor mundfuld.

Måske netop af den grund har trenden inden for de seneste år bevæget sig mere mod retningen af personlige gaver, der kan vække glæde hos modparten og understrege jeres unikke relation til hinanden. Derfor finder du ingen bedre gave end disse flotte Willow Tree træfigurer, der lever op til alle krav om en smuk og personlig gave.

Baseret på håndskåret design med flotte detaljer

Kvinden bag de flotte træfigurer fra Willow Tree er den amerikanske kunstner Susan Lordi, der på egen hånd har fået idéen og ført den ud i livet igennem hendes håndskårne figurer, der i dag danner skabeloner for tusindvis af unikke og flotte træfigurer. Hendes figurer indeholder mange fine detaljer:

  • Håndmalede efter afstøbning – alle figurer bliver håndmalet inden de sendes videre ud og ender som flotte gaver i private hjem.

  • Realistiske kropsholdninger – det kan tydeligt ses, at det er en kunstner, der har designet de flotte figurer. Deres kropsholdninger er dynamiske og yderst realistiske, hvilket kan bringe liv ind på enhver vindueskarm.

  • Unikke detaljer – figurerne fås med flotte detaljer, fx bærer nogle af dem flotte blomsterbuketter i deres favne, hvilket kan være en ekstra fin og personlig detalje at give til en, hvis yndlingsblomster måske er roser.

Overrask en du har kær med træfigurer fra Willow Tree

Uanset om du er på udkig efter en gave til en nær ven, et familiemedlem eller en kollega, så egner disse figurer sig til ethvert formål:

  • En gave til en speciel markering – figurerne fra Willow Tree er meget personlige og egner sig derfor helt perfekt til festlige lejligheder som fx et babyshower eller et bryllup.

  • Traditionel gave – ved lejligheder som fødselsdage og juletid kan de vække stor glæde for din modtager.

  • En overraskelse i hverdagen – overrask en som du har kær med en personlig gave, der kan vække et smil frem på selv den værste regnvejrsdag.