Få inspiration til dåbsgaven til den lille ny

Det er en tradition at møde op til en barnedåb med en gave til den nyfødte og/eller forældrene – men hvad giver man lige en baby, der endnu ikke ved, hvad det vil sige at modtage en gave? Det kan godt være meget svært at finde ud af, da barnet jo i hvert fald endnu ikke vil kunne forstå, hvad det er, du har givet det – men alligevel er der en række ting, der er meget populære at give som dåbsgaver.

Bøger

En af de ting som mange mennesker vælger at give i gave til en barnedåb, er bøger. Det er som regel børnebøger, da det er dem, barnet hurtigst vil få glæde af i form af opløsning fra forældrene, men om det er små PIXI-bøger eller H.C. Andersens samlede eventyr er helt op til dig selv, og hvad du mener, barnet vil blive glad for i de kommende år.

Babyudstyr

Det kræver mange forskellige ting at blive forældre, og der er meget forskelligt babyudstyr, der skal være styr på, før hverdagen bliver helt optimalt. Og hvis forældrene selv skal anskaffe sig alt dette udstyr, kan det godt blive en enorm økonomisk byrde også. Derfor ville de helt sikkert sætte pris på at få noget af dette udstyr til barnet som dåbsgaver – du kan se et udvalgt af billig babyudstyr her.

Penge

Kan du ikke beslutte dig for, hvad du vil give af babyudstyr eller andre gaver, kan du også gå den mere simple vej og give penge i gave. Penge er et godt alternativ, da det så er op til forældrene, hvad disse penge bliver brugt til. De kan blive brugt på noget af dette udstyr, barnet har brug for lige nu, men de kan også sætte det ind på en børneopsparing, som barnet kan få udbetalt når det bliver ældre.