Find den perfekte dåbsgave

Skal du til en barnedåb om lidt eller er du en forælder som skal skrive en ønskeliste til barnedåben, men er knap på ideer? Så er du det helt rigtige sted. Her vil du få tips til nogle gode gaver som alle vil blive glade for. Der er noget til enhver smag i forskellige prisklasser.

Klassiske gaver

Der er en masse slags gaver man kan give. Det er jo helt op til en selv. Hvis man vil køre den traditionelle og klassiske stil, så læs med her.

En sød og klassisk gave er en Kay Bojesen figur. For eksempel aben eller elefanten. Disse er rigtige fine og er noget som forældrene kommer til at beholde længe, da det ikke ligefrem er noget, som bliver gammelt. Figurerne fås i forskellige størrelser og dermed kommer de også i forskellige prisklasser. Læs videre her og find en dåbsgave her

En anden meget klassisk gave er babytøj. Dette er noget meget enkelt og noget som alle forældre vil blive glade for. Man kan jo aldrig få for meget tøj. Det gode ved tøj er, at man helt selv kan bestemme prisniveauet, da man kan finde noget i alle niveauer. Om end dit budget er 100 kr. eller om det er 500 kr.

En sidste ide kunne være et børnebestik sæt. Her kan man det få med alle mulige slags figurer og mønstre. Igen kommer dette også i forskellige prisklasser.

Personlige gaver

Som vi alle nok ved, så er det tanken der tæller. Derfor er personlige gaver også meget værdsat.

En sød gave kunne være en Nordahl Andersen bamse med hårlok og første tand skrin. Skrinet er ikke ufattelig dyrt og vil forblive et minde for evigt.

En anden sød gave kunne være en bog med ”min første gang…”. Her samles alle de minder, hvor barnet gjorde noget for første gang. Om 10 år kan man kigge tilbage og få et grin over det.