Find den rigtige dåbsgave

Skal du snart til en barnedåb, men river håret ud, fordi du ikke ved, hvad du skal give barnet i dåbsgave? Ingen mangler noget materielt mere, og det kan derfor være svært at finde den rigtige gave. Det skal jo helst være en gave, som vedkommende bliver glad for og kommer til at bruge. Du skal selvfølgelig finde den perfekte gave, men sørg for at ingen andre har købt det samme. Find de perfekte barnedåbsgaver til både drenge og piger, som barnet vil få meget glæde af og bruge masser af tid på.

Gaveidéer

De fleste gaver vil begge køn blive glade for, men det er stadig en god idé at overveje, om gaven passer til kønnet. En halskæde er måske ikke det mest oplagte valg til en dreng. Hvis din fantasi er løbet tør, er her nogle gode bud, på hvad du kan give til den lille, som skal døbes.

  • Sølv: Du kan give mange ting i sølv. Det er ikke kun smykker. Sparegrise, bestik, tallerkener og dåbsrør er en rigtig god gave, som de vil kunne bruges senere hen, og gaven vil holde længe.

  • Fødselsdagstog: Denne gave vil blive taget i brug hvert år, og barnet vil elske at få lov at puste lysene ud i det.

  • Legetøj: Gyngeheste, gåvogne og aktivitetstæpper er alt sammen noget, som barnet vil få meget glæde af. Det vil snart komme til at bruge det, og forældrene vil da også, synes godt om gaver, der er gode til at stimulere deres børn.

  • Bøger: Bøger til både store og små. Barnet har brug for nogle nu, men også lidt mere avancerede bøger til længere ude i fremtiden, vil der blive sat pris på.

  • Fotoalbum: Hvis du har mange billeder af barnets oplevelser indtil nu, kan du lave en fotobog, så billederne ikke ligger gemt på en computer.