Gavefifs til konfirmanden 2020

Gave

Hvert år bliver mere end 45.000 unge konfirmeret i Danmark, og derfor er der stor sandsynlighed for, at du skal til en eller flere konfirmationer i år. Grundet omstændighederne i år med Corona-virussen er konfirmationerne blevet flyttet – og af denne grund ligger fejringerne senere på året end ellers. Selvom konfirmationerne er blevet flyttet, betyder det ikke, at konfirmanden skal fejres på mindre vis. Tværtimod er der masser af grunde til at give den ekstra gas med fejringen.

Men hvad skal du købe til konfirmanden? Det er altid et af de svære spørgsmål, men fat mod. I denne artikel kan du få masser af gavefifs.

Lækker og velduftende parfume

Der er ingen, der ønsker at lugte, og derfor er parfumer den oplagte gave. Det er nærmest umuligt at have for mange parfumer stående i sit skab, da det blot giver mulighed for masser af variation. Derudover er parfumer en god måde at tilknytte minder på – og med en ny, velduftende og lækker parfume i konfirmationsgave vil konfirmanden altid forbinde netop denne duft med en sjov tid. Se et stort udvalg af parfume her.

Et mindeværdigt og smukt smykke

Uanset om konfirmanden er en pige eller dreng, er det altid en succes at give smykker i gave. Især kvindelige konfirmander giver dig som gæst store muligheder for at købe forskellige smykker. Udvælg et par smukke øreringe, en halskæde, et armbånd, fingerringe eller ankelkæder, som du mener passer perfekt til konfirmanden. Du kan også altid spørge om råd i smykkebutikken, hvis du er i tvivl om, hvad de unge synes er smart i dag.

Et effektivt og loyalt kit til skægget

Har konfirmanden allerede nu groet sig et skæg, er det langt fra sikkert, at vedkommende er i stand til at passe og pleje det godt. Netop skægpleje er vigtigt, hvis ikke skægget skal se uhumsk og snusket ud. Derfor kan du hjælpe konfirmanden godt på vej med sin nyerhvervede skægvækst ved at give et kit til skægget i gave. Det kan både være i form af en præcis skægtrimmer eller plejende olier og lignende. Hvad end du vælger, er der store chancer for, at gaven vil falde i god jord.

Velfungerende gamerudstyr til gameren

Der hersker ingen tvivl om, at gaming er kommet for at blive. Både piger og drenge har det med at befinde sig flere timer foran computerskærmen for at spille løs – enten med skydespil, strategispil, byggespil eller lignende. Har konfirmanden en interesse i gaming, vil det helt sikkert være et hit af en gave at give velfungerende gamerudstyr. Mulighederne inden for denne kategori er mange, og du kan både købe headset, stol, tastatur, mus og meget andet.

Som du kan se, er der mange forskellige gaver at give konfirmanden i 2020. Prislejet af din gave afhænger selvfølgelig af dit eget budget, men det afhænger for mange også af relationen til konfirmanden. Derudover gælder det om at tænke på, hvem konfirmanden er som person, og hvilke interesser den enkelte konfirmand har. Har du svært ved at finde ud af dette, er en parfume, et smykke, et gavekort eller penge altid en god idé.