Gaveideer til din ven, der kan bruges mere end bare 1 gang

Gaver er en svær størrelse. Du vil selvfølgelig gerne give noget, modtageren bliver glad for, og også noget modtageren kan bruge fremover. En gave, der kan bruges mere end blot en gang, kan noget specielt. Du føler, du giver lidt mere, når modtageren ikke blot er færdig med gaven efter at have brugt den en gang. Og modtageren er måske også mere taknemmelig, da en større del af personens liv bliver forbedret af denne gave, hvis den holder i længere tid. Men hvilke gaver er gode til at holde i lange perioder og stadig være brugbare?

Her er mulighederne

Der er en lang række muligheder. Her er nogle eksempler til alle former for personer:

  • Hvis din ven ejer en e-cigaret, kan du give ham en ny og bedre. De fleste e-cigaretter kan holde til ca. 1800 opladninger, og hver opladning kan holde i hvert fald en dag. Du kan finde gaveidéer til e-cigaretter her.

  • Hvis din ven går meget op i deres udseende og udstråling, er tøj altid en sikker vinder. Find blot ud af, hvad din ven går og kunne tænke sig i sin garderobe.

  • Hvis din ven er en sporty type, kan et nyt par løbesko, træningssko, fodboldstøvler eller lignende være med til at gøre deres sportsudfoldelser mere behagelige.

  • Hvis din ven lige er flyttet i lejlighed, kan du købe noget, der gør lejligheden lidt mere til et hjem. Analyser, hvad lejligheden kunne bruge for at sætte prikken over i’et – måske en lampe, en stol eller en reol.

  • Hvis din ven er en læsehest, kan du give dem en bog i gave. Find ud af, hvilken genre eller forfattere, de holder meget af og gå efter noget i det område.

  • Hvis din ven gamer meget, kan du bidrage med et spil, personen ikke har endnu.