Gavekort: tre sjove idéer

At give en gave er på ingen måde nogen nem opgave for alle og enhver, og det kan være mere end svært at lægge sig fast på, hvad man egentlig skal give sine venner eller familiemedlemmer i gave.

Samtidig er den rige del af verdens store forbrug af materielle goder en stor belastning for klimaet, og det er derfor ikke optimalt at give tøj eller elektronik, hver gang der er en anledning.

Den udfordring kan man løse ved at give et gavekort, som både indbyder til super hyggeligt samvær og bryder med den tendens, der er til at give materielle genstande.

Læs her for at få tre idéer til forskellige typer af gavekort.

Klatrepark til vovehalsen

Er den person, der skal forkæles med et gavekort, lidt af en vovehals, der godt kan lide at mærke adrenalinen pumpe gennem sin krop, bør man helt klart give vedkommende et gavekort til en klatrepark.

Der findes efterhånden flere klatreparker rundt omkring i Danmark, og derfor skal man for de flestes vedkommende ikke transportere sig ret langt for at finde én.

Det er en supersjov aktivitet for to eller flere personer, som helt sikkert vil være et hit hos vovehalsen.

En tur i biografen til filmelskeren

Rigtig mange danskere er vilde med at se film, og intet er federe end at se de nyeste film på stort lærred i en biograf.

I forbindelse med købet af gavekortet kan man med fordel undersøge, hvilke film, der går i de forskellige biografer, så modtageren har noget konkret at glæde sig til.

Der er også mulighed for at give lidt snolder eller en omgang popcorn, hvis modtageren er til den slags.

En tur i biografen vil helt sikkert vække ubetinget begejstring hos vedkommende, der er så heldig at få gavekortet, da det er en meget populær fritidsaktivitet for danskerne.

Dejligt spaophold til livsnyderen

Mange danskere har en presset og tætpakket hverdag, og det giver i den grad behov for et pusterum en gang imellem.

Et sådant kan også gives som gavekort, da man kan give et dejligt spaophold til sin kæreste, gode ven eller noget helt tredje.

Wellness og personlig pleje er ikke bare rart for fysikken, der er i høj grad også sundt for det mentale helbred.

Giv et skattefrit gavekort, hvis du er arbejdsgiver – det er supersmart, hvis du gerne vil give dine medarbejdere en god oplevelse med valgfrihed inden for fastlagte rammer.