Giv en gave, der overrasker modtageren

Skal du give en gave til én, du holder af, men er du i tvivl om, hvad du skal købe, så kan du måske få lidt inspiration gennem denne artikel, hvor du vil få indblik i et par gaveidéer, som du måske ikke selv havde tænkt på.

Tag et smut tilbage i tiden

Du kan vælge at gruble videre og forsøge at komme på den perfekte gave, men du kan også lade dig inspirere her og måske få lidt anderledes idéer som f.eks. et analog kamera, som er en sjov gave, der samtidig også er brugbar, da den udover at kaste modtageren 20-30 år tilbage i tiden også rummer en unik mulighed for, at modtageren kan få sine billeder fysisk i hånden, så de eventuelt kan pynte i vedkommendes hjem.

Giv modtageren en unik oplevelse

Oplevelsesgaver er populære og med god grund. For når man giver en oplevelse i gave, giver man muligheden for at modtageren kan få et dejligt minde, som man kan se tilbage på og værdsætte. Når det kommer til oplevelser, er der mange muligheder, og det er derfor en fordel, at du kender modtageren godt, hvis du vælger at give en oplevelse i gave.

 

Nogle af de mest klassiske oplevelsesgaver er et cafébesøg eller en ferie, men du kan også vælge at være uforudsigelig og give modtageren noget, der skubber til vedkommendes komfortzone. Det kunne for eksempel være faldskærmsudspring, et kursus eller noget helt andet.

 

Hvis du ønsker at overraske modtageren, er det altså en god idé at tænke ud over det sædvanlige og give noget, der kan danne rammerne for en unik oplevelse. Når det er sagt, er det selvfølgelig også vigtigt, at du giver noget, som modtageren faktisk har lyst til at lave, så gaven kan blive så vellykket som muligt.

Undgå gave-panik

Uanset om der er en anledning eller ej, kan man altid glæde en anden med en god gave.

Det kan være lige til højrebenet at finde gaver til dem, man kender rigtig godt, fordi man ved, hvad de godt kan bruge, men selv disse personer kan være svære at finde gaver til, når det virkelig gælder, og der er en fødselsdag eller lignende om hjørnet.

 

Hvis du ønsker at undgå gave-panik er det derfor en god idé at være i god tid, så du ikke ender med at stresse over gaven i sidste øjeblik. Du kan også sætte dig ned og lave en liste over mulige gaveidéer, så du altid er forberedt, når det atter er blevet tid til at give en gave.