Giv en gave fyldt med læring

Dette indhold er sponsoreret.

Står du overfor at skulle købe gave til dit barn, barnebarn, niece, nevø eller et andet barn? Hvorfor så ikke give barnet en gave, som kan bidrage til mange lærerige stunder, og som hjælper barnet til at blive inkluderet i de forskellige aktiviteter, der foregår i huset. Her får du et godt råd til at finde den helt rigtige gave til mindre børn.

Læringstårne inkluderer børnene

Et læringstårn er den mest optimale løsning til børn, når det kommer til leg og læring. Det smarte børnemøbel kan bruges i alle husets rum og giver børnene rig mulighed for at deltage i de forskellige aktiviteter, der foregår i huset. Ved hjælp af et læringstårn kan barnet nå køkkenbordet og dermed være med til at lave aftensmaden. På badeværelset kan læringstårnet hjælpe barnet til at nå håndvasken, hvilket gør det meget nemmere for barnet selv at vaske hænder. Ved spisebordet hjælper læringstårnet barnet med at kunne nå, så der er frie rammer for at deltage i sjov og kreativ leg.

Læringstårnet bringer børnene op i øjenhøjde med de voksne, og det hjælper med til at inkludere børnene i alle hjemmets aktiviteter. På samme tid giver læringstårnet forældrene frie hænder til at kunne lave mad eller arbejde, uden at barnet skal føle sig ekskluderet. Derimod kan læringstårnet hjælpe barnet til at suge masser af ny viden og information til sig, som kan hjælpe med barnets udvikling og selvstændighed

Sikkert udstyr, der kan tilpasse til alle borde

Et læringstårn er uundværligt, fordi det ikke kun kommer i én højde. Derimod kan det indstilles til at passe til næsten alle forskellige borde. Så kan barnet blive inkluderet i aktiviteterne, lige meget om de foregår ved køkkenbordet, spisebordet eller skrivebordet. Det er nemt for barnet at kravle op i læringstårnet på grund af de trin, der sidder på bagsiden.

Du går heller ikke på kompromis med sikkerheden, hvis du vælger at give et læringstårn i gave. De fleste læringstårne, der sælges, er sikkerhedsgodkendte og står godt fast på gulvet, fordi de er udstyret med skridsikre dutter. Derudover skiller læringstårnet sig også ud fra skamler, fordi der er sider og tværpinde, der forhindrer barnet i at falde ned fra læringstårnet.

Hvis du vælger at give et læringstårn i gave til barnet, giver du en gave, som kan holde mange år endnu. Den solide konstruktion kan nemlig holde til meget vægt, så det kan faktisk bruges lige fra barnet selv kan stå, til det selv kan kigge over bordkanten. Så kan læringstårnet gå i arv til det næste nysgerrige barn.