Giv et smykke med bred appel – overvej en hjertehalskæde

Hvad er en god gave at give til mors dag, til en konfirmand eller til din kæreste – uden for hendes fødselsdag, hvor der ikke stilles samme krav til ekstravagance? Svaret er nok et simpelt, men smukt smykke, der har et enkelt motiv, som de fleste kan forlige sig med uanset personlig smag. Ét bud på et smykke kunne være halskæder med måne, mens et andet kunne være en halskæde med hjerte.

Hjertet er et smukt symbol at give i gave

Hjertet kan symbolisere kærlighed, hvilket gør halskæder med hjertemotiv til en fin gave at give til din mor eller til din kæreste. Og selv renset for denne betydning er det symmetriske hjerte med dets bløde kurver et smukt symbol at have hængende om halsen. Hjertehalskæder kan alt efter model selvfølgelig lege lidt med motivet, så det blandt alle velkendte hjerte får nyt liv i forskellige smykker.

Hjertehalskæder kan du finde på vidt forskellige former

Hjertehalskæder kan du nemt finde i sølv- eller guldfarve til en billig pris med pæne zirkonia-sten, der ligner diamanter. Smykkerne kan enten trække på hjertets naturlige symmetri ved at placere kædens ender i hver sin side af hjertet, eller de kan blive dynamiske ved en skråstilling af hjertet. Og flere hjerter kan selvfølgelig kombineres for at give et flot smykke med en prangende hjerteklynge.

En halskæde med hjerte er en fin gave med bred appel

Hvis du leder efter en lille, men fin gave til at vise påskønnelse over for mor, kæresten eller som en fødselsdags- eller konfirmationsgave til et fjernere familiemedlem med bred appel, så vælg et billigt smykke med hjertemotiv. Sådan et smykke falder i god jord hos de fleste kvinder, piger og også visse mænd, der ikke er ræd for at vise en mere følsom side af sig selv gennem de accessoires, de bærer.