Gode gaver til gode kolleger og kunder

Har du en fantastisk kollega, som har jubilæum eller rund fødselsdag? Har alle dine medarbejdere gjort en ekstraordinær arbejdsindsats på det seneste, og har du brug for at sige tak til dem? Eller har din virksomhed nogle vigtige og gode kunderelationer, som skal plejes og forkæles lidt ekstra?

Uanset hvilken af ovenstående scenarier du kan nikke genkendende til, ligger den oplagte løsning lige for: en god gave. Men hvordan finder du den gode gave til den gode kollega, kunde eller præstation? Læs med i denne korte artikel, hvor vi giver dig tre hurtige inspirationstips til gode gaveløsninger på arbejdspladsen.

1) Sig det med gaver – til den gode kollega eller præstation

Hvorfor sige det med blomster, når du kan sige det mindst lige så godt med gaver? Enhver arbejdsplads støder med jævne mellemrum på anledninger, der lægger op til gavegivning. Det kan være en kollega, der fylder år, en loyal ansat, der runder et flot jubilæum, eller en medarbejder, der skal giftes. Det kan også bare være, at der er en kollega, der har nået en arbejdsmæssig milepæl eller har ydet en særlig indsats for fællesskabet.

Ja, årsagerne til gavegivning er mangfoldige. Men fælles for alle anledninger er, at de kalder på en personlig gave, der er lagt kærlige tanker og stor taknemmelighed bag. En sådan personlig gave kan tage sig meget forskelligt ud. Eksempelvis en unik kop eller T-shirt med teksten “Verdens bedste kollega” eller “God gået” printet på. Eller hvad med et stort billede i ramme af hele “familien” af tætte kolleger samt et passende budskab til? Det kan også være en invitation til en fest, hvor gavemodtageren er i centrum og bliver forkælet af alle kolleger.

Med en personlig gave vil du uden tvivl kunne sætte et stort smil på din kollega eller ansatte.

2) Styrk dine samarbejdsrelationer med en gavegestus

De fleste virksomheders forretningsmodeller afhænger ultimativt af stærke kunderelationer og kontraktuelle samarbejdsaftaler. Derfor er det også afgørende, at disse relationer blive passet og plejet – eksempelvis ved hjælp af gaver.

Dette er en oplagt og fin gestus, der udtrykker taknemmelighed over det gensidige samarbejde og et ønske om at fortsætte relationen. Dette kan være alt lige fra en julegave med søde sager, et påskeæg med chokolade til relevante forretningsprodukter.

Der er selvfølgelig visse regler for, hvad der er tilladt at give i arbejdssammenhæng og i forhold til samarbejdsrelationer. Klik her, hvis du ønsker information eller rådgivning om vilkårene for kontraktaftaler med kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere

3) Beløn en kollektiv arbejdsindsats med et fælles gavekort

Har hele din arbejdsplads eller virksomhed nået en bestemt målsætning, eksempelvis et flot omsætnings- eller vækstmål, er det god stil at belønne dem med en gave. Det kan være vanskeligt at ramme alles smag i form af konkrete produkter eller varer, og derfor er det oplagt at give en fælles gave.

Dette kan eksempelvis være et gavekort til en fælles oplevelse, en rejse eller nyt interiør til arbejdspladsen. På den måde kan du ramme bredt og glæde alle på samme tid.

Held og lykke med gavekøbet.