Gør dine julegaver personlige og lav dem selv

Savner du nogle gange, at julegaver bliver lidt mere personlige? Det er sjældent ret personligt blot at købe noget fra en lang ønskeliste. Derfor er det i stedet en god idé at lave nogle julegaver selv.

Det kræver naturligvis, at du er lidt kreativ, men til gengæld er der også noget rigtig hyggeligt over at give nogle hjemmelavede gaver.

Strik en trøje eller en hue

Når du laver julegaver selv, så er du selvfølgelig nødt til først at finde ud af, hvad du egentlig skal lave. Hvor er du mest kreativ? Hvad er du god til at lave? Hvis du f.eks. er god til at strikke, så er det helt oplagt, at du kaster dig ud i nogle strikkeprojekter.

Der er ikke nogen, der ikke bliver glad for en lækker trøje eller en varm hue til jul. Hvis du finder garn online, så finder du et rigtig bredt udvalg af farver og garntyper.

Hvis du f.eks. kaster dig ud i en tynd uld hue, så kræver det blot en god opskrift, en portion garn og tid.

Lav en personlig fotokalender

Det er ikke sikkert, at du er god til at strikke, men så er der til gengæld rigtig mange andre muligheder for at lave en hjemmelavet gave. F.eks. er det rigtig hyggeligt at få en personlig fotokalender, der er fyldt med billeder og gode minder. Det er forholdsvis nemt at lave, men alligevel er det en gave med masser af tanke bag.

Mal din egen keramik

Hvis du er god til at male, så er det også oplagt at udnytte det. F.eks. er der flere steder, hvor du kan male keramik. På den måde kan du lave et personligt fad eller en kaffekop til en, du holder af. Det er en god måde at lave en simpel og personlig gave på.