Guide: Find den rette gave til jægeren i dit liv

Hvad er den rette gave til jægeren i dit liv? Han, som nedlagde dig med Amors pil, skal have noget, han kan have med sig ude på marken. Et stykke grej han vil trække frem før eller efter, at byttet er nedlagt, og komme til at tænke på dig. Mulighederne er mange, og de tæller bl.a. foldbare stole, vandrestøvler, rensesæt til rifler, hundebjælder og vildtkroge til at hænge dyr.

Her får du idéer til, hvad den rette gave til jægeren kunne være, og naturligt nok er der talrige hjemmesider, hvor du kan handle gaverne. Fx kan du finde masser af jagtgrej på den her side.

Hvilke gaver supplerer jagtriflen?

Holde på skydevåbnet kan jægeren med en skydestok, der støtter op om riflen og gør det let hurtigt at ændre på sigteretningen. For ikke at skræmme tilfældige landfolk ude at gå tur, kan han til og fra jagtstedet have riflen pakket sammen i et riffelfoderal, og disse kan findes med bærehåndtag, skulderrem og fleeceforing. Riffelremme med patronholder er også populære.

Lokkekald er altid sjove

Lokkekald fylder nærmest intet og er som regel billige. Med disse kan en jæger uden stort besvær fx lokke rovdyr frem fra buskene ved at efterligne lydene fra sårede kaniner. Har din jæger prøvet at stå med disse særegne fløjter før, så vil de absolut være en god gave til ham.

Gaver til jagt og dagligdag

Varmeisolerende jakker er et alternativ til gaver alene målrettet jagt. Familiens jæger vil uden tvivl sætte pris på en termojakke eller anorak og et par termobukser enten med eller uden kamuflage, og med en vintercap med foldbare ørevarmere bliver han så bekvem, han kan være på en mark. Genopladelige ørepropper med automatisk dæmpning af støj fra skud og hundes gøen kan også nævnes, når det kommer til komfort – om end de vil være en dyr gave.