Her er nogle af de gode gaveideer, du altid kan ty tilbage til ved tvivl

Vi har næsten alle sammen den eller de gaver, som vi kan få gang på gang, uden at vi bliver trætte af det. Det er dog forskelligt fra person til person, hvad disse gaver er. Alligevel kan man godt udvælge nogle gaver, der grundlæggende beskriver disse gaver for den samlede befolkning. Det er smart, fordi så har du altid noget at gå efter på gavejagten, også selvom du er helt på bar bund, omkring hvad du skal købe.

En god parfume

Du har sikkert en yndlingsparfume – den der går til alle lejligheder, og som du ikke kan undvære. Det har modtageren af gaven sikkert også, så hvis du kender den, har du allerede en gaveide, som kan bruges næsten hver gang (selvom det selvfølgelig er en god ide at finde på noget nyt en gang imellem).

Nyt tøj

Det er svært at få nok tøj, og der er også brug for udskiftning en gang imellem. Kender du personen, der skal modtage gaven godt nok, ved du sikkert også nogenlunde, hvilket tøj de går i, og du har dermed en ide om, hvilket tøj du kan give dem i gave.

Porcelæn og service til køkkenet

Det er altid rarere at få noget i gave end selv at skulle ud og bruge penge på det. Når du får det i gave, er du ofte også mere tilbøjelig til at ønske dig kvalitet. Har de et yndlingsbrand, f.eks. Greengate, så find dine favoritter fra Greengate her og give dem i gave.

Gavekort

Kender du ikke personen godt, eller har du ikke tid til at finde en gave, kan du vælge den nemme løsning og give et gavekort – det er på ingen måde en dårlig gave, og de kan finde noget, de ikke skal bytte, og så er det nemmere for dig!