Housewarming gaver der stensikkert hitter

Forestil dig: Du står i mængden blandt massevis af mennesker, der alle er samlet i en nyindrettet bolig med formålet om at hylde en bekendts’ nye hjem. Traditionen tro ankommer familie, venner og bekendte hver især med en pakke under armen, som de glædeligt overrækker til rette vedkommende i håbet om, at pakken vil klæde det nye hjem. Vedkommende åbner omhyggeligt pakken, som gemmer på et abstrakt og farveskrigende maleri. Et musestille ’tak’ lyder det.

Den situation vil du gerne undgå ikke? Her finder du fire bud på housewarming gaver, der stensikkert hitter:

Puder

Når det kommer til god nattesøvn, er det vigtigt at gå op i kvalitet, hvorfor puder kan være en genial housewarming gaveidé. At købe puder til andre, kan være noget af et gedemarked. Derfor kan du med fordel købe et gavekort, så personen selv kan vurdere hvilke puder, der passer bedst til hovedet.

Planter
Grønne planter giver friskhed og liv til boligen. Samtidigt får det boligen til at se mere hjemlig og stilrent ud. Du kan købe alt lige fra en stueplante til en krydderurt – det kommer nemlig an på personen, som modtager gaven. Har vedkommende ikke særlig grønne fingre, bør du købe en plante, der ikke kræver for meget pasning.

Knive

Lækre, solide og skarpe knive er absolut et gavehit til personen, der går op i madlavning. Knive af god kvalitet holder i mange år, og med den rette slibning vil redskabet altså være uundværligt i køkkenet. Afhængigt af budgettet kan du købe henholdsvis én enkelt kniv eller eksempelvis tre forskellige typer i ét sæt.

Sengetøj

Et splitnyt sæt sengetøj er heller ej at kimse af. Gå gerne den sikre vej med et hvidt og enkelt design. Det kan de fleste lide, og vedkommende vil kun elske, at dyner og puder er betrukket med nyt kvalitetssengetøj.

God housewarming, og held og lykke med gavejagten.