Hvad skal jeg give i gave?

Hvad skal jeg give i gave?

Der er en kunst at give gode gaver, når der ikke er en ønskeliste at tage udgangspunkt i. I mange tilfælde kan det være svært at give en god gave, hvis man ikke ved, hvad personen ønsker sig. I sådanne situationer ender man ofte med at købe noget, som man selv gerne vil have. Men det er ikke altid den bedste idé!

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan du bliver bedre til at give gaver til dem, du holder af. I den forbindelse er det vigtigt at understrege, at en god gade kan være alt væglamper til gavekort. Der er kun fantasien, der sætter grænser!

Det handler om at lytte

Når man skal give en god gave, kan det i mange tilfælde være en god idé at starte med at lytte til personen lang tid før, at gaven skal gives. Hvordan skal det lige forstås? Nu skal du høre. De bedste gaver er ofte dem, man ikke ved, man ønsker sig.

Det kan være, at din bror længe har snakket om, at han godt kunne bruge nye væglamper, men han har aldrig fået gjort noget ved det. Det er her, at du kommer ind i billedet! Nu kan du tilfældigvis huske, at han har snakket om de væglamper så mange gange, at det snart må være nok. Det her du den perfekte gaveidé!

Det er tanken, der tæller

En gave er veltænkt som en kærlig gestus, der skal signalere, at man tænker på vedkommende. Det betyder, at selve gaven faktisk kan være underordnet, fordi det er tanken, der tæller, når det kommer til stykket. Dette er vigtigt at have in mente, når du giver gaver.

Den dyreste gave er ikke nødvendigvis den bedste gave, fordi det handler mere om anerkendelsen end selve gaven. En gave er en måde at anerkende en person på.