Idé til en sød hjemmelavet gave til et babyshower

Babyshower var egentlig meget velkendt som en amerikansk tradition, men den er blevet mere og mere udbredt i Danmark, ligesom mange af de øvrige amerikanske traditioner. Det er da også en god grund til at holde en fest! Når der afholdes babyshower, så er det en hyldest til den kommende mor. Derfor adskiller et babyshower sig lidt fra andre gaveanledninger såsom barnedåb og almindelige barselsgaver.

Vælg en gave til babyshower, der både er til mor og baby

Når man skal til et babyshower, så kan man vælge at give en gave, der kommer både mor og barn til gode. Den højgravide kvinde er ofte besværet af vægten og graviditeten i det hele taget, så her er der en masse oplagte muligheder for forkælelse til den kommende mor, inden hverdagen med et nyt lille barn sætter ind.

Design din egen, søde gavekurv

Her kan man lave en super sød gavekurv. Det er egentlig meget nemt. Man finder de ting, man godt kunne tænke sig at give. Så køber man en lille eller stor fletkurv, alt efter størrelsen på ens gaver, og så sætter man det pænt op nede i kurven. For at gøre den ekstra spændende at se på, kan man vælge noget gennemsigtigt gavepapir, som bliver bundet op med en sød sløjfe i toppen, som selvfølgelig er lyseblå eller lyserød, hvis man kender kønnet på babyen, og ellers bare hvid eller sølv.

Inde i kurven kan man eksempelvis sætte nogle små, søde dannebrogsflag. Et eksempel på en sød gavekurv, der både kommer mor og barn til gode, kunne lyde således:

En sød bamse, som enten er i en neutral farve eller henholdsvis lyserød eller lyseblå. Forest i kurven står der et sødt, selvskrevet kort med ønske om en god tid fremover og måske et gavekort til en gang massage eller wellness til mor ved siden af. Man kan også vælge en oplevelse, hvor barnet kan komme med, men det mest oplagte er at vælge et gavekort til en tur for mor eller en kæresteaften til forældreparret.

I kurven kan man også lægge noget sødt babytøj. Det kunne være et par søde bodystockings, en sød lille hue og måske en hagesmæk med en sød tekst på. Man kan også fylde den lidt mere ud med bleer eller stofbleer med søde motiver, så kurven kommer til at synes større. Rundt omkring i kurven vil flagene pryde og eventuelt andre pynteting, som man har fundet, der kan passe ind.