Ideer til indflyttergaver

Har du et familiemedlem, som er flyttet, og er du inviteret til indflytterfest? Når folk flytter, er det god stil at komme med en gave. Er du forvirret omkring, hvad du skal give i gave? Så har du her muligheden for at blive klogere.

Ideer

  1. Hvis du ved, at dit familiemedlem elsker at lave drinks og holde fester, kan du give cocktailglas. Næste gang du kommer på besøg, kan du være heldig at få serveret en velkomstdrink.

  2. Mange danskere elsker at tage på cafe eller få brunch, hvilket bl.a. også kan være en gaveide.

  3. Når du er flyttet, kan du have en tendens til at mangle at købe småting eller mindre møbler. Dette kan du bl.a. give for at hjælpe den nyflyttede med at komme helt på plads.

  4. Mangler boligen liv? Hvis ”ja” kan du give en krukke med blomster. Grønne planter er med til at give liv og en hyggelig stemning.

  5. Hvis du ved, at personen elsker at slappe af og se en god film, kan du give et tæppe. Et tæppe kan altid bruges bl.a. i de koldere måneder, hvor det er koldt. Herved hjælper du ham/hende med at holde varmen.

  6. Giv en oplevelse som I kan lave sammen. De fleste elsker at få oplevelser, da de er med til at skabe mindeværdige minder for livet, som I altid kan kigge tilbage på.

Den større gave

Hvis du ønsker at overraske den nyflyttede med en større gave, kan du bl.a. give dem en ny indkørsel. Ofte når du flytter i en bolig med hus og have, er der flere ting, som skal ordnes og budgetteres. Du kan derfor give en hjælpende hånd med en ny indkørsel eller et legehus i haven, hvis dit familiemedlem har børn.

En ny indkørsel kan easy-stone hjælpe dig med, og du kan se meget mere på easy-stone.