Idéer til personlige og hjemmelavede gaver

Det er som regel altid svært at finde på den helt rette gave, fordi den gerne skal være både kreativ, brugbar, personlig og så skal den meget gerne bringe stor glæde ved modtageren. Det er ikke altid nemt at finde på den perfekte gave, der lever op til alt det, men du kan i hvert fald være sikker på, at gaven er både kreativ og personlig, hvis du laver den selv.

Lav en fin gavekurv selv

En gavekurv er en lækker gave, fordi du får en masse forskellige lækre sager på én gang. Til gengæld er det de færreste gavekurve, der er ret personligt, medmindre du laver den selv. Når du laver gavekurven selv, kan du helt selv vælge, hvad der skal i den. På den måde kan du nemt tilpasse den således, at den bliver præcis, som modtageren vil kunne lide den. Du kan fylde den med vedkommendes yndlingssnacks, -drikkevarer m.m. Prøv f.eks. med denne biodynamisk vin.

Du kan ovenikøbet pakke den ind med pynt, der er i hans/hendes yndlingsfarver. Du er sikker på, at sådan en gave vil falde i god jord, for den er både personlig og virkelig gennemtænkt.

Lav en specieldesignet oplevelsesgave

Der findes mange oplevelsesgaver, som du kan købe og give i gave. Men hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det og gøre det mere personligt, kan du sammensætte en oplevelse selv. Du kan f.eks. arrangere en dag, hvor du overrasker ham/hende med ting hele dagen. Det bliver helt sikkert en dag, som han/hun aldrig glemmer. Du kan arrangere nogle ting, som du ved, vil falde i god jord. Det kan være et besøg på hans/hendes yndlingsrestaurant eller en tur ind og prøve noget, som han/hun længe har talt om gerne at ville prøve. Der er faktisk ingen begrænsninger, hvad angår sådan en gave.