Undgå at give samme gave til kæresten som sidste år

Hvis din kæreste og du snart har årsdag, eller hun er tæt på sin fødselsdag, er der muligvis en gaveforventning fra hendes side, selvom hun ikke nødvendigvis nævner det for dig. Vil du gerne glæde hende ved at være virkelig kreativ i år, er der her et par idéer til årets gave, som vil begejstre hende.

Gavekort til et spaophold

Det er altid lækkert at modtage et gavekort, for så har man noget at kunne glæde sig til uanset hvad gavekortet indeholder af muligheder. Et gavekort kan være til en brunch, et restaurantbesøg, faldskærmsudspring, en butik, eller et gavekort kan være til noget som et spaophold.

Et spaophold vil din kæreste med garanti nyde, fordi det er netop hensigten med et spaophold. Det handler om at komme ned i tempo og om at få en afslapning ind i kroppen. Hvis du for tiden kan fornemme, at hun har en stresset hverdag, vil det kunne vise sig at være en yderst betænksom gave fra din side.

Tatovering

Det er selvfølgelig kun en god idé, hvis I har snakket sammen om det i forvejen, men har I det, kan du give hende en tatoveringsbillet. Har I for eksempel snakket om at få en kærestetatovering, kan du forære hende den, og I kan få en fælles oplevelse ved at gå ned til tatovøren og få dem sammen. Er det derimod, fordi hun har udtrykt et stærkt ønske om at få en bestemt tatovering, vil det også være en betænksom gave at give hende denne. Det vil bevise, at du har lyttet til hende.

En tilbagebliksgave

Det er altid rart at skabe nye minder i hinandens selskab, men indimellem er det mere det at mindes, man har behov for. Er det, hvad du beslutter dig for, kan du eksempelvis købe din kæreste en billedcollage.