15 tips til at sende vin – som privatperson eller shop

papkasse på mål

Skal du sende vin som gave, eller overvejder du at sende vin fra din shop, så får du her 15 tips til indpakningen:

1. Husk at pakke vinen korrekt, når du sender den. Det er vigtigt, at vinen ikke bliver rystet eller skubbet for meget, da dette kan skade vinen. Derudover skal vinen pakkes forsvarligt, så den ikke bliver utæt.

2. Sørg for at have den rigtige emballage til vinen. Papkasser er ofte det bedste valg, da de er stærke nok til at beskytte vinen. Man kan f.eks. få papkasser på mål her.

3. Vælg den rigtige størrelse papkasse til vinen. Der er ikke noget værre end at have en flaske vin, der ikke passer til papkassen.

4. Vælg et godt kvalitetspap til at pakke vinen i. Dette vil sikre, at vinen ikke bliver skadet under transporten.

5. Sørg for at vinen er pakket forsvarligt, så den ikke bliver utæt.

6. Vælg en papkasse i den rigtige farve. Hvis du sender vin til en fest, så vælg en papkasse i en farve, der matcher festens tema. Læs mere om papkasser med logo her

7. Design din papkasse med omtanke. Husk at det er vinen, der er i fokus, og ikke papkassen.

8. Vælg en papkasse, der er fleksibel. Fleksible papkasser er ofte bedre til at beskytte vinen, da de er mere stødabsorberende

9. Sørg for at fragte vinen på den rigtige måde. Vin skal ikke fragtes sammen med andre varer, da dette kan skade vinen.

10. Sørg for at have den rigtige leveringstid. Hvis du sender vin til en fest, så sørg for at have den rigtige leveringstid, så vinen ikke bliver for gammel.

11. Sørg for at returnere vinen, hvis den er skadet. Hvis vinen er skadet, når du modtager den, så sørg for at returnere den til afsenderen.

12. Sørg for at have en kopi af fakturaen, når du returnerer vinen. Hvis du ikke har en kopi af fakturaen, så kan du ikke få refunderet pengene for vinen.

13. Sørg for at have en kvittering for returneringen af vinen. Hvis du ikke har en kvittering, så kan du ikke få refunderet pengene for vinen.

14. Sørg for at have kontaktinformationerne på afsender og modtager. Hvis du sender vin til en fest, så sørg for at have kontaktinformationerne på afsender og modtager, så du kan få fat i dem, hvis der er problemer.