Lav lækre drinks med gin

Er du, ligesom mange andre verden over, helt vild med gin? Er du derfor på udkig efter den helt perfekte af slagsen, som du kan bruge i forskellige drinks som Gin & Tonic, Dry Martini og Gin Hass? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Det er nemlig helt ligegyldigt, hvilket drinks du ønsker at lave – lige her kan du læse meget mere om gin, som du helt selv kan bestemme, hvad du ønsker at bruge til! Læser du med her, har du altså mulighed for at tage et velinformeret valg næste gang, du skal ud og finde den helt perfekte gin til din fredag eller lørdag aften. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i? Så læs med her, eller gå allerede i dag på opdagelse i et stort udvalg af gin.

Botanicals giver smag til din gin

I forbindelse med gin, har du nok hørt ordet botanicals. Dette er ordet for de elementer, der giver en gin sin smag. Der findes desuden forskellige botanicals, og man deler dem overordnet op i klassiske botanicals og moderne botanicals. De klassiske botanicals stammer helt tilbage fra midten af 1800-tallet, og kigger du således i gamle gin-opskrifter, er det også disse botanicals, der vil være nævnt. Nogle af de klassiske botanicals er således enebær, citrusfrugt, kanel, lakridsrod, korianderfrø og peer. Der findes dog, som sagt, også nogle moderne botanicals, hvilket er de smagsgivere, der er kommet til gennem årene, hvor gin har udviklet sig. Disse botanicals dækker over vanilje, hyben, rosmarin, æble med flere. Derfor har du altså også et hav af smagsmuligheder, når du skal ud og vælge din nye gin.

Gin og te fremstilles på samme måde

Du undrer dig måske lidt over, hvordan gin egentlig fremstilles. Det er dog faktisk så nemt, som at sige, at gin fremstilles lidt på samme måde som te – og ja, den er altså god nok. Gin er nemlig en smagsneutral væske helt ligesom te, og de får således begge tilføjet deres smag fra botanicals. Derudover foregår destillering af te og gin også på helt samme made på trods af, at der findes mange forskellige måder at destillere på. Ønsker du at finde den helt rette gin, skal du dog ikke kigge på fremstillingen, men på smagsgiverne, som naturligvis skal matche dine præferencer.