2 slags smykker som mænd elsker

På det danske marked findes der mange flotte smykker til mænd. Indenfor de forskellige kategorier som ure, halskæder og ringe findes der en masse varianter, hvilket kan gøre valget for mænd svært. Det svinger meget, hvilke smykker der er mest populære. De fleste mænd ejer et flot mande ur, da det er praktisk at have på både på hjemmefronten men også på arbejdspladsen. Der findes mange flotte mærker, så ure kan købes i forskellige prisklasser. Udover ure er armbånd også kommet på mode, da der findes meget maskuline varianter. Mænd vil gerne gå med smykker, der på ingen måde minder om smykker til kvinder. Det skyldes, at mænd ikke vil have at andre skal tro, at de er feminine. Find dine nye smykker i dag, så du kan vise dem frem til andre.

Populære ure

Det svinger meget, hvilke mærker indenfor ure der er mest populære. Et klassisk mandeur har en bred rem og en stor urskive, således at både unge som gamle har mulighed for at se, hvad klokken er. Mandeure kan både have en rem af stål eller af læder. De fleste urskiver er sorte med hvide tal, da det giver det mest maskuline udtryk. Emporio Armani ure er yderst populære på det danske marked, og der er en stor efterspørgsel på uret. Der kommer årligt nye varianter på markedet, så mændenes interesse ikke forsvinder. Du kan være heldig at finde uret til en god pris, hvis du sammenligner flere steder med hinanden. Et Emporio Armani ur koster mere end 1000 kr., så hold øje med gode tilbud, hvis prisen kan have an afgørende betydning for dit valg.

Populære armbånd

Det er vigtigt for mange mænd, at armbånd er fremstillet i god kvalitet, da det er med til, at smykket holder i lang tid. Mærket Nirbana Soul er meget eftertragtet lige nu, og producenterne er ved at fremstille endnu flere modeller, da efterspørgslen på produktet er stor. Armbåndsuret har et råt og maskulint udseende og er enkelt lavet. Stenene er mørke og passer dermed til alt slags tøj. Prismæssigt er armbåndsurene fornuftige, da alle kan få råd til at købe uret. Normalt ligger smykket til omkring 300 kr.

Hvis du er på udkig efter en gave

Ifølge spørgeundersøgelser er mange mænd kræsne med at vælge smykker. Derfor er det de færreste, som ønsker sig det i fødselsdagsgave eller julegave. Hvis du gerne vil købe en fin gave til en mand, så kan det være en god ide med et gavekort til en smykkebutik. Kaster du dig ud i at tage chancen med et smykke, så husk endelig at få et byttemærke på. På denne måde er du sikker på, at gaven ikke er købt helt forgæves. Find ud af, hvad manden ønsker sig, så du kan finde det helt rigtige smykke til ham.