Idéer til en fantastisk pakkekalender til hende

Uanset hvor gammel man bliver, så er og bliver en pakkekalender en enormt hyggelig tradition, der gør hver dag i december op til jul til noget endnu mere særligt. Det er enormt skønt at være modtager til en pakkekalender, men at være den, der skal finde på 24 gaver er ikke altid helt sjovt. Der kan være svært at finde på 24 gaver og særligt, hvis man faktisk gerne vil give noget, som er brugbart og heller ikke alt for dyrt. Men der er hjælp at hente, og du får her serveret en håndfuld gaveforslag til en pakkekalender til hende, du holder af.

Et par sokker eller flere
Sokker kan du ikke gå galt i byen med, og du kan endda slippe afsted med at dele en pakke op i flere dage. Hvis du ved, hun elsker en bestemt type sokker, kan du vælge at købe dem. Det kan også være hjemmestrikkede sokker, hvis du er god til at strikke eller julesokker med god varme, som man kan købe i mange butikker op til jul.

Hudpleje er altid et hit

Du kan fylde nogle af dagene op med hudplejeprodukter og dertilhørende accessories.

Ansigtsmasker

Du kan få enkelt stk. ansigtsmasker i form af sheet mask, som er meget populære eller peel off masker. Uanset hvad ud vælger, er ansigtsmasker en sikker vinder. Hvem har ikke brug for en god undskyldning for at sidde eller ligge stille i 10-15 minutter i en travl december måned.

Makeupfjerner
Mange bruger makeupfjerner dagligt, og det er derfor dejligt altid at have i huset. Du kan købe hendes favorit, hvis du kender den eller finde noget nyt til hende, hun kan prøve af.
Kropspleje
Du kan til kroppen købe en god body lotion, en shower gel eller en lækker olie, en eksfolierende body scrub og en god plejende creme til de ekstra tørre områder.

Hudpleje tilbehør

Af tilbehør kan du købe vatrondeller, vatpinde, rensesvampe, ansigtsklude, en god pincet, en ansigtsbørste, en badebørste til kroppen, en fodfil, og du vil med garanti kunne finde endnu mere på din shoppetur.

Lækre snacks hun kan nyde i december

December er fyldt med godter, og den søde tand får lov til at have en fest. En god idé kan være pakker med hendes yndlingsslik, chips, nødder eller chokolade. Det er perfekt at tage med sig på arbejde eller studie om dagen og er derved en gave, der kan nydes med det samme.

Den store gave på pakkekalenderen
Når det handler om pakkekalenderens sidste gave, så er den som regel en anelse større end de andre. Mange betragter denne som en ekstra julegave. Du kan her vælge at give hende en favoritting af hendes, hvad end det er en duft, en mascara eller lignede. Du kan også give hende en tur i biografen, et gavekort til en lækker middag eller en anden form for oplevelse.