Smykkegaver til en heldig kvinde

Det er altid dejligt at få gaver, men ingen gaver er så gode som smykker. Smykker er gaven som alle – mænd og kvinder – elsker at åbne. Der er noget instinktivt i os, der glædes ved at sidde med en lille formue mellem vores hænder. Også selvom smykket har været billigt.

 

Alligevel er det ikke alle smykker, der fungerer lige godt som gaver. Nogle smykker er nemlig for outrerede, for dyre eller koster et mindre kirurgisk indgreb som det er tilfældet med piercinger. Det kan derfor være en jungle at finde rundt i, hvis du har en heldig kvinde i dit liv, der fortjener et smykke.

 

Her er et udpluk af nogle smykker, der aldrig slår fejl.

 

Ear cuffs

De fleste kvinder går dagligt med øreringe, så en ørering er et oplagt valg. På den anden side kræver øreringe også et hul, de kan sidde i. Et hul, som modtageren af din gave måske ikke har.

 

Her er ear cuffs den perfekte gave, da de ingen huller kræver. Her klippes øreringen bare på ydersiden af øret. Det betyder, at ear cuffs kan sidde, hvor som helst på øret, samtidig med, at de kan matches med andre øreringe.

 

Armbånd

Armbånd er oftest en dyrere gave, og derfor går færre kvinder også med dem. Det er altså en god gave, hvis du ønsker at gøre noget helt særligt.

 

Når du køber armbånd, er det vigtigt at holde det simpelt og let. Det kan hurtigt blive tungt om håndleddet.

 

Ringe

Ringe fås i alle prisklasser, former og farver. Ringe er derfor en yndet gave, da de gives ved mange lejligheder.

 

Når man køber ringe, er det største problem størrelsen. Er du usikker på, hvilken størrelse ring, du skal købe, kan du tage en håndfuld af modtagerens ringe til smykkebutikken.