Sjove oplevelser og aktiviteter i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerde største by, hvilket især afspejles i de mange muligheder af aktiviteter og oplevelser. Der findes aktiviteter for alle i Aalborg, og der er helt sikkert mange af dem, som bare SKAL prøves!

Aktiviteten til kunstelskeren

Elsker du at gå på opdagelse i et hav af kunstværker, så er Museum of Modern Art Aalborg lige noget for dig! Her finder du verdensberømte nationale og internationale kunstnere, som udstiller deres spændende moderne værker. Her har du mulighed for at blive inspireret og udfordret af de mange specielle kunstværker. Faktisk er det et helt oplevelseshus, så det er helt sikkert et museum, som er et besøg værd!

Sjove udfordrende oplevelser

I Aalborg findes der også et hav af udfordrende oplevelser! Bliv for eksempel udfordret i Aalborgs klatrerpark, hvor der findes sjove aktiviteter til alle niveauer. Er du den kreative sjæl, er Art By Me helt sikkert et sted for dig. Her er det kun fantasien, som sætter grænser, når du får muligheden for at male på keramik i alverdens former. Og som et ekstra plus får du selvfølgelig dit hjemmelavede håndarbejde med hjem! læs mere om Aalborg her og bliv klogere på byens mange aktiviteter.

Oplev Aalborg fra vandet

Hvis vejret er til det, kan det i den grad anbefales at leje en Goboat ved Aalborgs hyggelige havnefront. I bestemmer helt selv, hvor I vil sejle hen, så I har muligheden for at opleve Aalborg fra helt nye sider. Gør turen ekstra hyggelig og smør en madpakke hjemmefra og medbring eventuelt en god vin.

Den perfekt gave til dyreelskeren

Aalborg byder også på oplevelser for dyreelskeren – bare rolig. Her kan I tage en tur forbi Aalborg Zoo og opleve dyr fra hele verden tæt på. Her kan du tage familien med under armen og gå på opdagelse blandt løver, elefanter, pingviner og chimpanser!