Den perfekte afslutning på den perfekte dag

Findes der noget bedre end at fejre kærligheden? Rigtig mange par vælger at markere deres store kærlighed ved at gå ned på knæ, invitere hele familien til en overdådig ceremoni i enten en kirke, på rådhuset eller noget helt tredje, for så til sidst at slutte dette af med en ordentlig fest, som udelukkende handler om at fejre parrets kærlighed til hinanden. Efter dette er slut, vil mange naivt tro, at bryllupsplanlægningen er afsluttet, men tro om igen. Der er stadig det sidste touch, som runder det hele af på den perfekte måde, nemlig takkekortet.

Den tak de fortjener

I har inviteret en helt masse folk, som alle troppede op for at fejre jer. De medbragte gaver og godt humør, som var med til at sørge for, at i fik en fantastisk dag, som I de næste mange år, vil se tilbage på med glædestårer, hvoraf de fortjener en tak. Så hvis I ikke har gjort det endnu, så find jeres takkekort efter bryllupet, så alle får den tak, som de fortjener. Der er masser af inspiration at hente, hvis i ikke umiddelbart har nogle idéer til, hvordan jeres takkekort skal se ud.

Det rette design af kortet

For at helhedsoplevelsen virkelig skal spille, er det dog en god idé at designe jeres takkekort i forlængelse af bryllupsinvitationen. På den måde vil der være en klar rød tråd fra start til slut, som giver en perfekt afrunding på hele forløbet. Klassisk for et takkekort er også, at forsiden indeholder et smukt bryllupsbillede taget af det kærlige par på dagen, så gæsterne kan huske tilbage på den festlige dag. I bør også overveje, om i vil sende et fysisk kort ud til gæsterne, eller lave det som en digital fil, som i blot kan sende ud. Dette letter jer for at poste, og er samtidig en mere klimavenlig løsning.