Din næste rejse

Er det længe siden du har været ude og rejse? Savner du at komme ud og opleve skønhederne i verdenen? Dette kan du opleve i ferierne. En god idé vil være, at allerede træffe, hvorhenne du vil hen på din rejse og hvor længe, den skal vare.

Sommer og sol

Hvis du savner sommeren og solen, så er der masser af muligheder for at opleve dette mange steder rundt i verdenen bl.a. alt fra Thailand til Mallorca.

I Mallorca vil du kunne opleve en masse unikke steder alt fra den grønne natur til de historiske seværdigheder. Charterrejse til Mallorca gøre det hele nemmere for dig – her vil du kunne få alt serveret nemt og hurtigt dvs. din transport, hotelophold, tourguide osv. er på forhånd booket af et rejsebureau. De eneste du skal gøre er, at bestille denne rejse enten alene, familien eller vennerne og nyde turen indtil dens ende.

Tusindvis af danskere kommer til øen hvert år og får nogle fantastiske oplevelser.

Oplevelser i Mallorca

Når du ankommer til Mallorca vil du ikke kunne kede dig. Med solen der rammer dit ansigt til de utrolige smukke udsigter, vil du kunne tage gode billeder.

Sommervejret ligger på omkring de 30 grader og ofte er der ingen regn. Desuden er der en masse børnevenlige strande, hvor familier sider eller leger med deres nærmeste i dejligt vejr. Desuden er der også mange forskellige seværdigheder, som man kan opleve alt fra naturen til katedralen i Palma til borge og klostre, der har en masse historiske fortællinger.

Der vil være god mulighed for at få shoppet bl.a. i Palma, som er en skøn at få hygget sig i eller bare at gå rundt og nyde hvert sekund, man har. Desuden er der fantastiske restauranter, der giver dig autentisk mallorcinsk mad med gode kolde drinks og en skøn udsigt.