Din guide til æteriske olier

Har du også undret dig over, hvad æteriske olier egentlig er? Er det, fordi du overvejer at afprøve nogle helt bestemte æteriske olier af selv? Ligegyldig, hvor din nysgerrighed om de små olier stammer fra, så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om æteriske olier, således du har viden nok, til at kunne vælge de helt rigtige æteriske olier ud til netop dit behov. Først og fremmest, stammer æteriske olier ofte fra en række forskellige lægeplanter, frugtskaller, bark og blomster. Desuden kan du anvende æteriske olier til et hav af forskellige ting, og det kommer altså blot an på, hvilken olie du vælger at købe. Er du således interesseret i at udvide dit sortiment af olier, så finder du lige her et stort udvalg af æteriske olier.

Æteriske olier og økologi

Når man skal lave æteriske olier, skal de altså først udvindes ved hjælp af damp-destillation fra de friskhøstede planter, som blandt andet er nævnt ovenfor. Derfor er æteriske olier altså også et 100% naturprodukt, og langt størstedelen af de æteriske olier, du finder på markedet, er desuden ufortyndede, hvorfor du altså kan være helt sikker på, at din nye olie er af allerhøjeste kvalitet. Derudover findes der altså også en lang række økologiske æteriske olier, hvorfor du altså sagtens kan tjekke de lækre olier ud, selvom du går op i økologi. Markedet for æteriske olier spænder desuden også bredt, hvorfor du med garanti finder én eller flere, der passer perfekt til dig og dine behov.

Eukalyptusolie – universal olie til alverdens problemer

Døjer du blandt andet med hudproblemer, kan du med stor fordel overveje at købe en eukalyptusolie, der kan hjælpe dig af med alt lige fra forbrændinger, blister og sår til insektbid og lus. Sådanne æteriske olier har nemlig en yderst lindrende effekt på huden, hvorfor de altså kan være med til at lindre alverdens hudproblemer. Ikke nok med det, kan en eukalyptusolie ligeledes være med til at bekæmpe mange af de symptomer, vi oplever, når vi har influenza eller er forkølede. Og sidst, men absolut ikke mindst, kan sådanne æteriske olier faktisk også hjælpe dig af med ømme muskler efter en hård træning.