Få et stilrent og industrielt look med House Doctor

Skal det nye hus eller den nye lejlighed indrettes? Går du efter det moderne og stilrene look? Så bør du tage et kig på det store udvalg af møbler fra House Doctor. Produkterne fra House Doctor har et smukt og detaljeret design, hvor man nemt kan få øje på, at der er hentet inspiration fra den skandinaviske stil og natur.

Hvis du ønsker at bryde de naturlige og varme møbler, så er en lampe, et bord eller en stol fra House Doctor måske lige det, du står og leder efter. Her formår man nemlig at kombinere forskellige materialer for at skabe den helt rette æstetik. Et træbord ville skabe et anderledes look i en meget almindelig stue. En lampe af messing kan skabe et flot og industrielt look til ethvert rum. Du kan vælge forskellige stole og placere dem rundt om spisebordet. Dette medvirker til at give et unikt og personligt udtryk til dit hjem. Hos House Doctor mener man, at det er på tide at blande elementerne i stedet for at matche dem.

Det store sortiment fra House Doctor giver dig rig mulighed til at mikse og matche møbler og brugskunst, og uanset hvordan du har tænkt dig at indrette, så er der helt sikkert noget, der tilpasser sig lige præcis din smag. Du finder her det store udvalg af møbler og interiør fra House Doctor.

House Doctor – skandinavisk look og dansk design til udlandet

House Doctor blev stiftet i 2001 og har hovedkontor i Ikast i Midtjylland. Dog forhandles produkterne fra House Doctor ikke blot i hele Danmark men også flere steder i udlandet. Den nordiske stil kombineret med detaljer, som netop står i kontrast til det nordiske, har medført at du også kan finde forhandlere af House Doctor i resten af Europa, Oceanien og Asien. Denne særegne tilgang til design af møbler og interiør bliver altså kun mere og mere populært, og derfor kan du også roligt begive dig ud i denne slags indretning. Trods de små detaljer medvirker det skandinaviske look til det enkelte, og derfor kan du også nemt kombinere dit nuværende interiør med elementer fra House Doctor.