Guide: hvilket stel skal du vælge?

Det kan være lidt en jungle at finde rundt i, hvilket stel du skal vælge, når du skal give en gave. De fleste har præferencer for, hvordan stellet ser ud. Hvilken farve det har, om det er keramik, eller om det er porcelæn, om det er glaseret eller snarere mat? Der er rigtig mange ting at tage stilling til. Heldigvis er der nogle steltyper, som næsten altid falder i god jord. Det franske Pillivuyt er et godt eksempel, på et tidløst, klassisk, elegant og stilrent stel, som du næsten aldrig går galt i byen med.

Overvej hvad behovet er

Når du skal beslutte dig for, hvilket stel, som du vil købe, er det værd at overveje, hvad det skal bruges til. Skal det være et eksklusivt stel, som du kun tager frem, når du får fine gæster, eller er det hellere et stel, som du skal bruge til hverdag? Det kan være en fordel, at vælge et stel, som har brudgaranti, så det gør knap så ondt på pengepungen, hvis du skulle tabe en sovseskål, et lagkagefad eller et termokrus. Med en brudgaranti på op mod to år, burde du altid være rimelig godt dækket ind.

Et anvendeligt stel

Selvom det kan virke tillokkende at købe et stel i mange farver og mønstre, så er det en god idé at overveje, hvad du kan bruge stellet til. Hvis du gerne vil kunne bruge stellet året rundt, så er det ensfarvede og neutrale stel et oplagt valg. Med det fine, glaserede og enkle design, kan du bruge Pillivuyt stellet til hver en anledning. Du kan købe servietter, som passer til anledningen, og pludselig kan du med en fødselsdags-, jule- eller sågar påskeservietter, forvandle dit stel til at passe til anledningen. Hvis du er blevet nysgerrig, så kan du gå på opdagelse og finde det stel, som passer til dine forestillinger.