Ny bil? Overvej at lease den

Går du med tanken om at købe ny bil? Du kan også overveje, om det i virkeligheden er mere gavnligt for dig at lease din bil. Det kan typisk betale sig, hvis du alligevel planlægger at skifte bilen ud inden for relativt få år. En bil er en af de ting, der hurtigst mister værdi, og hvis du køber bil, vil du ikke få ret meget ud af det, når den igen skal sælges. Men med leasing har du en frihed til at opsige abonnementet, når det skulle være, så du igen kan gå på udkig efter en ny bil.

Der er mange forskellige bilmærker, og Kia-leasing er en af de døre, der kan åbnes for dig ved forhandleren. Der findes mange forskellige biler af mærket Kia, så du kan garanteret finde en i en størrelse, der passer dig. Hvis det ikke er Kia, der trækker, kan du også få alt fra en Volkswagen Passat til en Ford Mondeo, så der er rig mulighed for at finde gode biler.

Nemt og sikkert

Der følger flere forskellige fordele med, når man vælger at lease sin bil. Som bilejer står du selv for udgifterne til værksted og service, men med en leasingaftale er der ofte også inkluderet serviceaftaler samt aftaler om reparation. Der vil desuden være både en almindelig forsikring samt tilbageleveringsforsikring inkluderet, når du leaser en bil gennem denne forhandler. Det gør det nemt og sikkert for dig.

Der er en fast månedlig ydelse, og det betyder også, at du ikke pludselig kommer til at stå over for en lang række udgifter, du ikke havde set komme. Ved leasing anbefales det at skifte bil hvert andet eller tredje år. Det er med dette interval, du får mest ud af at lease, og du vil få følelsen af at få ny bil mere end en gang – hvilket er skønt.