Guide: Etiketter

Er du på udkig efter etiketter? I denne guide får du overblik over forskellige typer af etiketter, så du kan finde de helt rigtige labels til dit brug. Etiketter er nemme at bestille online. Når du bestiller kan du ofte selv designe dine etiketter og se et preview inden du bestiller dem. Du kan designe dine egne etiketter på fx ikastetiket.

Etiketter til penalhuset

Har du et barn der gerne vil passe på sine ting? De helt små etiketter, bliver ofte kaldt minilapper og er fantastiske til at sætte på farveblyanter, tusser, linealer og sakse. Med navn på selv de mindste ting er det nemt at holde orden og det er nemt for dit barn at låne sine ting ud.

Etiketter til opladere og elektronik

Det er så irriterende, når ens oplader til mobiltelefonen pludselig er væk. Den er nem at glemme, når den først sidder i en stikkontakt – og det er også sådan en genstand, som familien ofte ”slås” om. Med en etiket på din oplader er det nemt at se hvis oplader, der er hvis. Skulle du være så uheldig at glemme den i en stikkontakt er det meget nemmere at finde dig, hvis der er navn og telefonnummer på opladeren. Etiketter i størrelsen 37*16mm eller 30*10mm passer perfekt på de fleste opladere. Du kan selvfølgelig også bruge dine etiketter på anden elektronik. Måske en etiket på barnets mobiltelefon er en idé?

Adresseetiketter

Sender du jævnligt professionelle breve eller personlige hilsner? Med adresseetiketter er det nemt og pænt at sætte afsender på dine breve. Denne løsning er oplagt til dig, der har en mindre virksomhed og som ikke har behov for kuverter med logo. Du kan også bruge adresseetiketter, hvis du sælger produkter, som dine kunder ”løber tør” for. Fx cremer, særlige madvarer mm. Sæt et label på produktet og når kunden løber tør, er det nemt at kontakte dig.

Store etiketter

Store etiketter kan du bruge, når du gerne vil sætte navn på madkassen eller fx organisere opbevaringskasser og sætte en pæn etiket uden på kassen.

Runde etiketter

Runde, firkantede eller trekantede? Moderne etiketter bliver lavet i præcis den facon du gerne vil have. Runde etiketter er gode til at sætte logo på, men kan i det hele taget bruges til rigtigt mange ting. Fordelen ved runde etiketter er, at det ikke er så vigtigt om de sidder helt lige sammenlignet med en rektangulær etiket.

Etiketter til at sætte i tøj

Har du brug for at sætte navn i ungernes tøj eller har du et familiemedlem, der bor på plejehjem eller en anden institution? Så kan du finde flere forskellige typer af etiketter,

Hvis det skal være virkelig nemt er det oplagt at vælge Navnemærket, som er et klistermærke til tøj. Du kan også vælge vævede etiketter, som ofte bliver kaldt navnebånd. Navnebånd skal sys eller stryges i tøjet.

Du kan selvfølgelig også vælge etiketter til at stryge i tøjet. Vælger du denne løsning, får du meget holdbare etiketter, som ikke er til at slide af tøjet igen.