Hvilke gulve trender om sommeren?

 Moden indenfor sko og tøj skifter med sæsonerne, men gør det samme sig gældende indenfor gulve. Hos www.flottegulve.dk er svaret både ja og nej.

Når du vælger et nyt gulv er det et valg for mange år frem i tiden, derfor er det også meget begrænset, hvor meget sæsonen spiller ind i forhold til, hvilket gulv, du bør vælge. I stedet er det vigtigt, at du vælger et gulv, der kan fungere for dig og resten af husstanden hele året rundt.

Klinker til haven og udetæpper om sommeren

En af de få gulvtyper, der for alvor er sæsonbetonede er klinker til haven, der også går under betegnelsen udeklinker eller haveklinker.

Det er primært i sommerhalvåret, at vi opholder os i haven eller på terrassen og derfor er det heller ikke overraskende at salget af udeklinker stiger betydeligt, når foråret melder sin ankomst.

Klinker til haven og terrassen findes i mange forskellige smukke designs og du kan således få klinker med eksempelvis beton-, naturstens- og trælook i mange forskellige farver og størrelser.

Ønsker du at lægge en forhøjet terrasse er det vigtigt at du vælger en klinke der er selvbærende.

En anden gulvtype, som primært sælges i sommerhalvåret er udetæpper, som er løse tæpper, der kan tåle vind og vejr samt uv-strålingen fra solen.

Løse tæpper om vinteren

En anden type løse tæpper er særligt populære i vinterhalvåret, da vores behov for at skabe en hyggelig stemning i vores hjem er større i den mørke tid, hvor vi generelt opholder os mere i boligen.

Løse tæpper kan netop være med til at skabe en hyggelig stemning i din bolig og kan samtidigt være et frisk pust eller et nyt designudtryk i din indretning.

Løse tæpper findes i mange forskellige størrelser, farver og designs, og kan du ikke finde et tæppe der passer til dine behov, så findes der en lang række tæpper, hvor du selv har mulighed for at designe tæppets form og størrelse.