Ny top? Sådan styler du den til alle anledninger

Leder du efter inspiration til, hvordan du bærer dig ad med at gå med lækre sommertoppe, både når du handler ind, skal til sommerfester, på festival eller når chefen kalder dig ind på arbejde i, hvad der føles som, 30 graders varme?!

Så læs med her, hvor du får fire forskellige stylingtips med udgangspunkt i to af sommerens store toppehits – nemlig meshtoppen i dyreprint, og den rygløse top.

Meshtop i dyreprint – formel og casual

Til en formel anledning
Leder du efter et elegant men sprudlende look til en fest, der godt kunne blive ganske sjov? Blandt dine flotte toppe, er det tid til at hive dyreprintet frem! Kombiner din plettede meshtop med en sort nederdel i et læderlook og par dem med sorte høje hæle. Tilføj et par store, vilde øreringe og en sort clutch for at fuldende looket.

Til en casual anledning
Dyreprint på arbejdet? Ingen sag! Style meshtoppen med et par high-waisted jeans og hvide sneakers. Tilføj en denimjakke og et par lækre, store solbriller for at give lidt ekstra kant til looket.

Rygløs top – formel og casual

Til en formel anledning
Skal du til en sommerfest, hvor der kan blive koldt i løbet af aftenen, og derfor må outfittet gerne kunne holde dig varm længe eller i det mindste kunne parres godt med en lang coat? Kombiner en rygløs top med lange ærmer med en lang nederdel i satin og et par stiletter i en matchende farve. Tilføj en simpel clutch og et par smukke hoop-øreringe for at fuldende looket.

Til en casual anledning
Style den rygløse top med et par boyfriend jeans og sneakers i en kontrasterende farve. Det tager det formelle ud af den bare ryg, men lader stadig toppen komme til sin ret. Tilføj et bælte i taljen og en crossbody-taske for at give lidt ekstra detaljer til outfitte!