Sådan vælger du de rette sko til dit bryllup

Brudesko er en helt central del af brudens påklædning på den store dag. Derfor er det vigtigt, at du finder de helt rigtige sko, som passer til dig og fuldender dit look. Der findes et væld af brudesko, så der er helt sikkert et par, der falder i din smag. Det er vigtigt, at du ikke bare vælger de første og de bedste, da de trods alt skal ledsage dig og dine fødder op til alteret og under bryllupsfesten.

Gå brudeskoene til inden brylluppet

Et af de bedste råd, du kan få, er vigtigheden af at gå dine brudesko til i ugerne op til brylluppet. På den måde kan du være sikker på, at du kan holde ud at bruge timevis i dine nye brudesko på den store dag. En god idé er at medbringe vabelplaster, hvis uheldet alligevel skulle opstå.

Husk skiftesko, hvis du vil danse hele natten

Selvom langt de fleste bestræber sig på at bære de fine brudesko til langt ud på natten, så er virkeligheden som oftest en anden. Det kan være hårdt for dine fødder at danse rundt i brudesko hele natten – særligt hvis du har valgt brudesko med høje hæle. Husk derfor at pakke et par skiftesko med i tasken. Så er du forberedt når fødderne ømmer sig, eller når det er på tide at ramme dansegulvet.

Forkæl dig selv og dine fødder inden

Det gælder for de fleste, at det er hårdt for fødderne at gå i høje hæle i så mange timer. Derfor kan du med fordel forkæle dig selv forinden brylluppet og gøre dine fødder helt klar til at følge dig op til alteret. Du kan eksempelvis booke tid til en fodbehandling eller lave et lækkert fodbad derhjemme. Top selvforkælelsen af med et lag neglelak, og så er du og dine fødder klar til bryllup.