Tre fantastiske fordele ved merinould

Leder du efter et tekstil, som forener varme, åndbarhed og uforlignelig blødhed? Så er er merinould svaret til dig. Merinould har så mange fantastiske egenskaber, at du næsten ikke vil tro på, at ét enkelt materiale kan være så alsidigt. Læs med i denne oversigt og lær mere om merinoulds mange fordele.

Absorberer sved

En trøje i merinould fra blusbar har masser af skønne egenskaber. Én af dem er, at merinould er dens evne til at absorbere store mængde fugt og stadig holde sig varm. Hvis du sveder iført en trøje af merinould, vil du altså ikke blive nedkølet og trøjen vil ikke føles våd og klam mod din hud, hvilket ofte kan være tilfældet med bomuldstøj.

Lugtfri

Derudover kan du sagtens have den samme uldtrøje på i mange dage uden at den begynder at lugte, da de ildelugtende bakterier i din sved ikke sætter sig fast i uldfibrene. Dermed er merinould et perfekt valg til skiferier eller vandreture.

Utrolig blødt

Merinould er desuden et utrolig blødt materiale, som du næsten ikke kan lade være med at røre ved, når først du har fået fingrene i det. Hvis du godt kan lide fornemmelsen af at være pakket ind i silkeblødt stof, så er merinould det rette valg for dig. Hvis du godt kan lide, at dit tøj kan strække sig, kan du også finde merinouldtøj med stretch, som giver dig ekstra komfort.

En skøn gaveidé til dine nærmeste

Merinould er et sikkert hit hos de fleste og derfor er det også en glimrende gaveidé, som med garanti vil begejstre den heldige modtager. Grundet merinoulds mange egenskaber, er det eksempelvis en rigtig god gave til friluftsmennesker, der tit er ude i naturen og som har brug for at kunne holde varmen. Derudover er det en glimrende gave til enhver, som sætterpris på en virkelig blød trøje.