Tilbehør til din bruser

Når du indretter en bruseniche, er det en selvfølge at vælge nogle flotte fliser og et smart brusesæt. Men der findes en lang række tilbehørsprodukter, som kan være gode at have i sin bruseniche, både at æstetiske og praktiske årsager. På https://www.flottebade.dk/ har vi et stort udvalg af disse bruser tilbehør.

Praktisk tilbehør til bruser

Når du står under bruseren og er våd, er det rart at have sæbe og shampoo indenfor rækkevidde. I stedet for at have disse stående på gulvet og skæmme, findes der forskellige hylder og opbevaringskurve, som kan monteres på væggen i brusenichen.. I hjørnet, eller på en lige væg. Det kan også være kurve, som kan hænge over kanten på din glasvæg, eller brusedør.

Det kan også være praktisk, at have en håndklæde- stang, eller krog til et håndklæde, hvis din bruseniche er stor nok til det.

Når du er færdig med badet, er det smart at have en bruseskraber i nærheden, som du kan bruge til at skrabe overflødigt vand væk fra fliserne og bruseafskærmningen.

Mange af disse produkter kan monteres skruefrit, med lim, så man undgår at skulle borer i klinker, samt at bryde vådrumsmembranen. Det gør det også nemmere at tage produktet ned, og skifte det ud på et senere tidspunkt.

Badtilbehør i smukt design

Lige som i resten af hjemmet, men i særdeleshed i badeværelset, vil vi gerne omgive os med ting, som giver ro og som vi nyder at kigge på. Derfor kan det være smart at vælge nogle kurve, kroge og hylder i samme farver, som armaturer og brusere. Det kan være den klassiske krom overflade.. men også farver, som sort, hvid og børstede er meget populære i disse år.

Kvalitets tilbehør

FlotteBade.dk tilbyder udelukkende produkter af en høj kvalitets- og designmæssig kvalitet, fra primært danske og skandinaviske samarbejdspartnere. På den måde, er vi sikker at produkterne lever op til forbrugernes høje krav og at de passer ind i den nordiske designtradition om minimalisme og funktionalitet.