Ansigtscreme til den sarte hud

Hvorfor lade sin hud ældes hurtigt, hvis man kan nedsætte tempoet og holde sig ung og smuk ved blot at pleje sin hud med lidt ansigtscreme indimellem? Kender du en kvinde, der heller ikke forstår det, er ansigtscreme formentlig den helt rigtige gave at forære hende.

Hold huden ung og uspoleret

De fleste synes, at de opnår deres smukkeste år i ungdommen, hvor huden er pæn og glat uden forstyrrelse. Medmindre man rammes af akne elle bumser, har man i hvert fald denne glatte hud. Dog er det ikke så få endda, der oplever akne eller bumser på et tidspunkt. Er du en af dem, der kæmper med det, har du garanteret allerede styr på at bekæmpe det med de rette produkter. Så ved du måske også, at en ansigtscream uden parfume er bedre til at holde huden pæn end en med parfume. Parfume i cremer, man putter i ansigtet – som er mere følsomt end andet – kan påvirke nogle menneskers hud til at reagere negativt. Det kan ende med at have den modsatte effekt af, hvad der var meningen. I stedet for at forbedre hudens udseende kan en ansigtscreme med parfume forværre det, hvis din hud reagerer på den.

Olieret hud

På grund af det ovenstående vil du muligvis præferere at bruge en ansigtscreme uden kemi også. Har du en meget olieret og fedtet hud, kan det være, at du leder efter en ansigtscreme uden olie. Det kan da også sagtens være, at du før har forsøgt med olie og har fundet ud af, at det ikke hjælper. Men nogle ansigtscremer med olie kan vise sig at hjælpe med din fedtede hud, da den kan hjælpe med at holde fugtbalancen i din hud i orden. Deraf kan du se, at det også for nogle vil fungere med ansigtscreme uden parfume og andre med som en creme til ansigtet.