Zenz Organic – et grønt alternativ til konventionelle hårprodukter

Ønsker du at give nogle nye hårprodukter et skud? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Zenz Organic, som netop tilbyder et stort udvalg af fantastiske hårprodukter. Udover, at de tilbyder nogle lækre hårprodukter, så er Zenz Organic faktisk også den største grønne frisørkæde i Danmark, og de var desuden de allerførste til at åbne en salon i Danmark, hvor medarbejderne fik mulighed for at arbejde med nogle mere sunde og grønne alternativer til de traditionelle frisørprodukter. Frisører verden over bliver nemlig udsat for en masse forskellige kemikalier, hvorfor Anne-Sophie Skjødt Willumsen, ejer af Zenz Organic, ønskede at mindske brugen af kemikalier, og i stedet erstatte dem med nogle sundere alternativer. Zenz Organic udvikler således allergivenlige hårprodukter, der er fri for kemikalier og som altid er spækket med den nyeste og mest innovative teknologi. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i at afprøve på dit hår? Så har du altså lige her mulighed for at gå på opdagelse i et stort udvalg af hårplejeprodukter fra Zenz Organic.

Grønne saloner og allergivenlige produkter

Zenz Organic har altså deres egne saloner, og de har alle sammen været certificeret som Grøn Salon siden 2005. Dette betyder desuden, at alle deres saloner er forpligtede til at tage hensyn til miljøet i deres brug af hårprodukter, men ligeledes at tage hensyn til kundernes sundhed. Med andre ord, kan du altså være helt sikker på, at hårprodukterne fra Zenz Organic ikke indeholder nogle kemikalier eller andre skadelige stoffer. De bliver nemlig alle sammen fremstillet af naturlige råvarer, hvoraf så mange af disse råvarer desuden også er blevet økologisk certificeret.

Det er desuden også det helt rigtige brand for dyreaktivister, idet deres produkter heller ikke er testet på dyr samtidig med, at de alle sammen er baseret på 100% veganske formler. Deres forkærlighed får både sundhed, natur og miljø skinner altså tydelig igennem i deres produkter, men de er samtidig både brugervenlige og funktionelle, hvorfor du uden problemer kan bruge dem i din daglige hårplejerutine.

Hårprodukter til enhver hårtype

I Zenz Organics store udvalg af produkter finder du desuden noget til enhver hårtype, og derfor er der altså også garanti for, at de har nogle produkter, der passer perfekt til dig og dit hår. Deres produkter kan nemlig klare lidt af hvert – kruset, krøllet, tykt og tyndt hår.